Pastes de xocolata i mató @Agroalimentaria @LàcticslEsquella

Vaig veure aquestes galetes  i vaig pensar fer-les amb limoncello. A l'hora de la veritat vaig tornar a canviar d'idea i el formatge crema va a passar a ser mató i per acabar-ho d'arreglar xocolata!... per sort  els canvis han valgut la pena ja que el resultat és d'allò més bo... una altra vegada he de dir allò de "INVENTS QUE SURTEN BÉ"
I com que porten mató de Làctics l'Esquella em serveixen per a fer la meva aportació  al Pànxing Cerdanya... producte cerdà, recepta nova... espero que agradi!



Per a unes 30 galetes necessitem:
  • 75 g de mantega en pomada
  • 50g de mató Làctics l'Esquella
  • 200g de sucre
  • 1 ou
  • 1/2 culleradeta d'essència de vainilla
  • 2 cullerades ben plenes de cacau en pols pur
  • 250g de farina
  • 25 g de farina de blat de moro
  • 1 culleradeta de llevat
  • Un polsim de sal



Posem la mantega i el mató en un  bol i amb el batedor de varetes ho barregem . Hi afegim el sucre i ho treballem uns 5 minuts, després hi posem l’ou i l’essència de vainilla i ho continuem batent fins que tinguem una barreja homogènia i cremosa.

Barregem les farines, el llevat i el cacau en pols. Ho tamisem i ho anem afegint a poc a poc a la barreja.
Quan puguem fer una bola amb la massa ja la tindrem a punt.
L’emboliquem i la posem a la nevera un parell d’hores.
Preescalfem el forn a 180º
Preparem una safata de forn posant-hi un paper sulfuritzat i fem boletes, totes de la mateixa mida. Les posem separades perquè en coure’s s’aplanen  i les tenim al forn uns 10 minuts.
Les traiem i les deixem refredar una mica abans de posar-les damunt una reixeta, empolvorar-les amb sucre glaç i deixar-les refredar del tot.
Com que volia que quedessin totes de la mateixa mida he posat les boletes abans de coure dins de motlles de magdalena de silicona, així s’han eixamplat totes iguals i han quedat super boniques .



La mossegada…cruixent per fora i esponjoses per dins… pastes de xocolata ideals per a qualsevol moment!

Ara em queda pendent fer les originals... que segur que són encara més bones que aquestes 😉

Comentaris

  1. A veces una idea que tienes en la cabeza va evolucionando y vaya si merece la pena la evolución, tus galletas, con los cambios que has hecho, se ven geniales!!!!

    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Quines galetes tan bones!!!!.
    Salut.

    ResponElimina
  3. Quina pinta. No dubte de que estàn super bones. Els canvis de vegades milloren la recepta o idea original.
    B7s

    ResponElimina
  4. Estas galletas se ven super deliciosas!
    Besos

    ResponElimina
  5. Ya me he guardado la receta, tienen una pinta ¡SUUUPER!, no soy yo mucho de galletas pero me encanta hacerlas y en casa y amigos siempre son muy bien recibidas, la verdad es que no hago ningunas parecidas a estas, ahora me están haciendo la cocina pero en cuanto esté lista las pongo en marcha. gracias. Un beso

    ResponElimina
  6. Hola Gloria. Cuando se es una estupenda cocinera cualquier idea que te ronde en la cabeza es sinónimo de éxito. Y tú nos lo demuestras palpablemente con estas exquisitas galletas ya que la unión de queso, mantequilla y cacao hacen que sean un bocado excelso. De ensueño.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  7. Molt bones aquestes pastes de xocolata i mató. Delicioses. A la meva família l´encantarà. Gràcies.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides