Bombons fàcils
Fer contents als companys de feina i que hi hagi bon ambient és una de les meves... dèries...virtuts... ? El que sí que us puc dir és que ho intento i sempre que puc intento endolcir l'ambient... ja no faig esmorzars pedagògics setmanals o quinzenals... tot són obligacions i ja en tenim prou de feina...però de tant en tant i per dates assenyalades ja ho esperen.
I per celebrar que una de nosaltres ha fet un any més uns bombons dins una capseta que farà que ens recordi cada vegada que es mengi una galeta maria o el que hi vulgui posar dins.
Facilíssims de fer i molt vistosos... necessitem:
- Una rajola de xocolata de postres 70%
- Mitja rajola de xocolata de postres blanca
- Dues cullerades d'oli
- Fruites seques, fruites deshidratades... els toppings al vostre gust.
Agafem uns motlles de silicona, amb formes o no, els que tinguem a casa i amb un pinzell els untem una miqueta amb oli.
Posem la fruita seca, les deshidratades tallades a trossets... en un plat a punt de fer-les servir.
Desfem la xocolata 70%, a foc molt baix, i hi afegim una cullerada d'oli. Remenem bé perquè s'emulsioni i ho posem dins una màniga pastissera. Omplim, fent una capa no massa gruixuda, la base dels motlles i hi posem al damunt les fruites que vulguem.
Fem exactament el mateix amb la xocolata blanca.
Amb xocolata negra n'he fet tres, uns amb gingebre deshidratat; amb pipes, nous, avellanes, panses i nabius i uns altres amb coco.
Amb la xocolata blanca els he fet amb maduixes deshidratades, però m'he quedat amb les ganes de fer-los amb festucs i acabar-los amb un toc de sal gruixuda ( ja tinc motiu per fer-ne un altre dia😀)
Els posem a la nevera perquè es solidifiquin i amb cura els traiem dels motlles.
Posats en bossetes de cel·lofana i dins la capseta, ja els tenim a punt per fer feliç a qui van dirigits o per tenir un moment dolç amb el cafè.
Tan senzills de fer, tan bons... i quin detall tan agraït per regalar!
Molt bons. En dono fe
ResponEliminaTan sencillos como deliciosos estos bombones que con tu permiso me llevo. Besinos
ResponEliminaUn detall preciós. Jo també era de portar de tot a l'escola i continua agradant-me compartir i endolcir. Molt bons i fàcils. Besets
ResponEliminaNoia quina sort tenen els teus companys de feina! Molt bons i sempre agraden moltíssim!
ResponEliminaUna abraçada,
Palmira
¡Qué buena pinta! Afortunados los que los han recibido ¡Besos mil!
ResponEliminaHola Gloria. Pues felicidades para quien haya cumplido años ¿has sido tú? porque si es así mi felicitación es un poco más grande pero que no se enfade quien haya cumplido jj.
ResponEliminaEs una suerte que haya alguien como tú para celebrar cualquier acontecimiento porque siempre vas provista de deliciosos obsequios y estos bombones lo son.
Por tanto seguro que lo celebrasteis muy bien y que lo disfrutasteis al máximo.
Un abrazo.
Hola Olga, et sembles una mica a mi. Jo també porto bombons a la feina, ara fa poc vaig fer uns 200, molt semblants als teus. La veritat es que no consta de fer i fas feliç als companys. Molt bons¡¡¡¡ petons
ResponEliminaPerdona, es veritat, et dius Glòria. 😉
Elimina🤣 no passa res!!!!!!
EliminaPTNTS
Jo també tinc una "dèria" semblant a la teva...tot i que, de moment, pausada.
ResponEliminaM'encanten aquests bombonets😋😋
Petonets😘
Me gustan estos bombones con premio, aunque en la foto salen enormes y no me atrevería a comer más que uno... Un besote.
ResponElimina