Pollastre de tardor @Mas de Sta Creu
MAS DE SANTA CREU, fa dies que us en vaig començar a parlar... fan agricultura regenerativa, la Frida, la Clemen i la Mussara són part important del seu projecte. Un altre dia us en parlaré d'elles.
Avui és el torn del pollastre de pastura.
https://www.instagram.com/p/CGZvhNyMLLo/
A Mas de Santa Creu crien els seus pollastres des del primer dia fins els quatre mesos. A partir de la tercera setmana els proporcionen cada dia un espai diferent amb pastura fresca i aigua neta...amb això s'aconsegueix que el pollastre tingui una carn exquisida que assaborirem al plat.
Per tastar el pollastre de Mas de Sta Creu he volgut fer una recepta senzilla, on el pollastre fos el protagonista... i què millor que fer un pollastre rostit, la recepta de casa de tota la vida, amb herbes, vi ranci i una bona estona fent xup-xup.
Per a quatre racions necessitem:
- Mig pollastre @MasdeStaCreu
- Una ceba grossa
- Tres grans d'all
- Una branca de farigola
- Una fulla de llorer
- Oli @MasdeStaCreu
- Sal
- Una copeta de vi ranci
- Un parell de cullerots de brou
- I per acompanyar patata i carabassa.
En una cassola amb una mica d'oli marquem els talls de pollastre per tots els costats i els reservem
Tallem ben petita la ceba i la posem en el mateix oli, a foc ben baixet fins que comenci a agafar color, hi afegim els alls tallats, el pollastre, la farigola, el llorer, ho cobrim amb el brou calent i ho deixem coent a foc ben baixet fins que el suc redueixi i el pollastre comenci a ser ben tendre (això ho sabem pujant-lo una mica)
Mentrestant fregim patata i carabassa a daus i l'afegim els darrers cinc minuts a la cassola.Ho deixem reposar unes hores, o d'avui per demà, i a gaudir!
Si voleu tastar els seus pollastres, veure el mas o proveir-vos d'oli aquí teniu la manera de fer-ho. La Janira i l'Isidre us atendran amb molt de gust.
SO juicy and tender...a very tempting dish!
ResponEliminaSe nota que ese pollo es bastante más sabroso y esa salsita que se ve está para mojar y no parar. Un plato delicioso.
ResponEliminaBss
Olga, quina cosa més bona. La qualitat del pollastre no podrà ser millor i la senzillesa de la recepta és l'encant. Besets.
ResponEliminaMarisa!!!!! Glòria hehehhe
EliminaLa veritat és que sí...amb un producte tan bo no calen massa floritures
PTNTS
Glòria
Que buena receta de pollo nos traes! Tiene un aspecto divino!PTNTS
ResponEliminaHola Gloria. Me alegro mucho al verte de nuevo después de unos meses apartado del blog debido al verano jj. Por cierto, espero que lo hayas disfrutado.
ResponEliminaLa carne de pollo es una de las que más utilizo aunque no creo que tenga la calidad de la que has usado pero también donde la compro es una carnicería de confianza.
Este plato con la salsa y el acompañamiento se puede considerar de muy alto nivel. Lo que siento es que no me has invitado jj.
Un abrazo.
Contenta de volverte a tener por aquí Juan.
EliminaComo siempre tus comentarios me halagan
PTNTS
Glòria
Hola ¡¡¡ la veritat és que quan menges un pollastre de qualitat es nota en el seu sabor. Va bé saber de la seva existència . Té una pinta excel.lent. Petons.
ResponEliminaHola Gloria!
ResponEliminaSeguro que queda exquisito y que se nota la calidad.
Besos
Pero que delicia de pollo, no hay mas que ver ese plato, mmmm!
ResponEliminaBesos
Una receta de toda la vida, como tú dices, que nos presentas de lujo y con productos de primera. Tengo la teoría de que cuando algo hace chup chup termina estando bien rico...
ResponEliminaPetons!
Ha de ser un plaer cuinar aquest pollastre i, com no, menjar-lo.
ResponEliminaGuardo la recepta!
Petonets,
Olga