Crema freda de coliflor

I después d'un estiueig totalment desconnectada del blog ens hi tornem a posar.

Durant l'estiu l'Instagram ha estat força generós amb mi. Una de les primeres sorpreses la vaig tenir a finals de juliol quan ẻm va arribar una caixeta, enviada per BrócoliCricket plena de bròcoli, col, coliflor, bimi i col kale. 
A casa nostra les considerem verdures d'hivern i hem hagut de fer anar l'enginy per fer receptes una mica estiuenques... rotllets de pernil amb bimi, un dia que feia fresqueta vam fer trinxat... i aquesta crema de coliflor... només amb coliflor i iogurt natural, i ben guarnida amb tomàquets secs i dauets de formatge tendre Lluna de @30cabres... a veure què us sembla!

crema freda de coliflor
Necessitem:
- Una coliflor
- Un parell de iogurts naturals de Làctics l'Esquella
- Oove
- Tomàquets secs
-Formatge Lluna de @30cabres, o en el seu defecte un bon formatge fresc o mató
-Sal
-Pebre
-Alfàbrega fresca

Netegem la coliflor i la bullim en aigua amb un mica de sal, la posem en un escorredor i després la posem al bol de la TMX o batedora que tinguem. Hi posem un dels iogurts i ho triturem fins que quedi un puré sense cap grumoll i ben fi. El segon iogurt serveix per aconseguir la textura que ens agradi de la crema.
La deixem refredar i la posem a la nevera.


 Fem daus petits amb el formatge i els arrebossem amb fulles d'alfàbrega fresca.
Tallem un parell de "pètals" de tomàquet sec.
Posem la crema en un plat fondo o en un bol i al damunt hi col·loquem el formatge i el tomàquet sec, unes gotes d'un bon oove i ja ho tenim a punt per portar a taula.

La veritat... ningú ha sabut que ha menjat coliflor 😉

Comentaris

  1. Que rica se ve esa crema, me gusta la coliflor!
    besos

    ResponElimina
  2. A mi lo que me parece es que está buenísima, la coliflor es una de mis hortalizas preferidas, de las que más juego da en la cocina, en crema fría es estupenda para comenzar una comida o una cenita sana y ligera. Me encanta.
    Bss

    ResponElimina
  3. Hola Gloria!
    Me alegra tu regreso!
    Has empleado esa coliflor muy bien.
    El plato se ve espectacular!
    Besos

    ResponElimina
  4. Yo suelo hacerla en caliente, pero me gusta mucho la versión que has hecho en frío. Saludos!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides