Amanida de bajoques amb pesto @MasdeStaCreu
- 400 g de bajoques fines
- 100 g de pinyons
- 100 g de formatge parmesà
- Salsa pesto
- 3 branques d’alfàbrega fresca
- 1 polsim de sal
- 1 dent d’all
- 1 c.s. de pinyons torrats
- 2 c.s. de parmigiano reggiano (uns 50g)
- 5 c.s. d’oli d’oliva verge extra
Agafem les fulles de l'alfabrega, les separem de les tiges (les podem llençar) i les netegem bé.
Les posem en un bol, junt amb la sal, l'all, el formatge , els pinyons torrats i les 5 cullerades d'oove. Ho triturem amb la batedora, fins que ens quedi una pasta homogènia. Si la volem més fluida i menys densa hi podem afegir oli a poc a poc fins aconseguir la textura que ens agradi.
També podem fer-ho al morter, incorporant els ingredients de mica en mica a mesura que anem emulsionant la salsa però jo he anat per feina i ho he fet a la TMX
Netegem les bajoques, les tallem a trossos d'uns 5 cm i les bullim en aigua amb sal un quart d'hora.
Les traiem i les refredem amb aigua i gel o sota el raig de l'aixeta.
Les posem en un bol, ho amanim amb una bona quantitat de pesto genovès, hi afegim els pinyons i els encenalls de formatge en la quantitat que ens agradi, ho remenem bé i ben fresc a la nevera ja ho tenim a punt.
Simple yet very tasty and healthful!
ResponEliminaMe encanta el pesto, así que esta ensalada me va a gustar mucho!!
ResponEliminaUmmm maravilla de plato, ❤️❤️❤️
ResponEliminaUn piatto semplice e delizioso, grazie!"
ResponEliminaLes bajoques així m'encanten!!! Tot i que jo faig un fals pesto...pel tema formatge d'algú de casa😉
ResponEliminaUn plat... excel·lent!
Petonets i bona recta final de setmana!
Hola maca¡¡¡¡ has fet un plat sencill però amb un bon producte tens una bonissima recepta. I les teves mans¡¡¡¡ petons.
ResponEliminavisit our website
ResponEliminaittelkom jakarta
Privacy Policy and
Terms of Service apply.a
Desde luego que a veces no hacen falta florituras, con ingredientes de calidad y bien combinados obtienes un plato tan rico como este que nos traes hoy, particularmente la mezcla de piñones y este tipo de quesos me encanta
ResponEliminaAbrazos!
Exquisita Gloria!!
ResponEliminaUna alternativa estupenda para comer más verduras.
Besos
Es veu bonissima! i amb bons productes :) petons!
ResponEliminaLes coses senzilles són més bones! De sempre! Ahir menjava un plat de bledes amb oli del raig…ja està dit tot! Ptnts
ResponEliminaLes coses senzilles són més bones! De sempre! Ahir menjava un plat de bledes amb oli del raig…ja està dit tot! Ptnts
ResponEliminaNice and Interesting Article.
ResponEliminaNext Visit Our Website