Melmelada de nespres i taronja
Nespres petits, sense pinyol i súper dolços... nespres d'un nesprer d'aquells que ningú li diu res i cada any sorpren amb una gran collita, potser si l'esporguéssim...potser si quan són petits l'aclaríssim una mica... potser si... potser si... El fet és que els nespres són aquí i me n'han arribat un parell de caixes.
Els més grossos per postres... en un li hem comptat 8 pinyols, i dels més petits aquesta melmelada, taronja i nespres combinació ideal!
Necessitem:
Un quilo de nespres, nets, sense pells ni pinyols
Dues taronges pelades
600g de sucre
Una vegada nets els nespres afegiu-hi el sucre i deixeu-los uns parell d'hores mínim.
Ho afegim als nespres, que junt amb el sucre, han fet una mica de suc i ho posem en un cassó, a foc lent, més o menys una hora.
Omplim els pots, els tapem bé i els posem al bany maria uns 20 minuts. Els deixem refredar dins la mateixa aigua.
Etiquetem, els posem al rebost i ja els tenim a punt per quan vulguem fer un esmorzar dolcet, un coc...
They were one of my favourite summer fruits when I was a kid. So good for you! Now I don't see them over here at all. Your jam looks awesome!
ResponEliminaPues sí, una combinación ideal que me gustaría probar en una buena tostada a la hora del desayuno, porque además de un estupendo sabor imagino un aroma muy bueno...
ResponEliminaPetons!
Quin luxe de nespres! I poder gaudir d'elles tot l'any amb melmelada cassolana és fantàstic!
ResponEliminaUna abraçada,
Palmira
Que rica se ve tu mermelada, has hecho una combinacion muy buena!
ResponEliminaBesos
Els nespres recordo menjar-me'ls de l'arbre del veí , directament...quan encara eren calents del sol...quin record! I si, en faria melmelada! I alguna cosa més ;)
ResponEliminaMe encanta cómo te ha quedado esta mermelada. Una combinación de ingredientes estupenda.
ResponEliminaBesos y feliz fin de semana, guapa.