Tartar d'alberginia amb ceba en dues textures i anxoves
- Aprendre anglès - NO!
- Anar al gimnàs - NO!
- Una recepta cada setmana o com molt cada quinze dies - HO PROVAREM de fer! 😉
- 1 albergínia grossa escalivada
- 2 cebes escalivades
- 1 ceba tendra crua
- 1 all tendre
- Dues llaunes d'anxoves
- Oove
- Sal
- Unes fulles de julivert picades
Agafem les cebes tendres i l'all i els tallem a trossos petits. Ho barregem amb els filets d'anxova d'una llauna que també tallarem petits. Ho amanim amb l'oli de la llauna i ho deixem reposar una bona estona.
Mentrestant pelen les cebes i l'albergínia, les tallem a trossos petits, l es posem en un bol i les amanim amb oli i sal.
Agafem un aro d'emplatar i hi posem una capa de verdures escalivades (la meitat)
Barregem les cebes i alls tendres que tenim amanides amb l'altra meitat de verdures escalivades i acabem d'omplir els aros.
Hi posem al damunt les anxoves de la segona llauna.
Empolsimem amb fulles de julivert picades, una miqueta d'oli i si es vol s'hi posa una mica de sal.
Traiem els aros i ja ho tenim a punt per portar a taula.
Nosaltres ens ho hem menjat tebi, amb les verdures acabades d'escalivar i us puc dir que una cosa tan senzilla com aquesta ha passat a ser un plat "sofisticat" en un dels àpats d'aquestes festes.
Jo encara no tinc decidits els propòsits d aquest any, jejeje.
ResponEliminaAquets tartar es una delicia.
Salut.
Uuuuaaauuu!!! Quina passada de recepta!! Me l'apunto ben apuntada! Ha de ser una autèntica delicatessen...
ResponEliminaPer cert...bon propòsit!
Petonets,
Olga
Es que escalivada al foc no és lo mateix! Un tartar deliciòs per començar l'any!
ResponEliminaI a veure aquets propòsits perque crec que 2021 tampoc serà habitual!
Una abraçada i molt bon any 2021, amb salut i il.lusions !
Palmira
M'encanten les albergínies, de totes les maneres!!! Ànims amb els nous propòsits!
ResponElimina