Albergínia a la milanesa amb espaguetti @ Cuinem a 6 mans

@Cuinem a 6 mans... des d'abans de l'estiu que no en fèiem cap! 
Olga, Marta... això no pot ser !!!!😂😂😂
La veritat és que no ha estat culpa d'elles, és cosa meva,  estic molt mandrosa i no m'he començat a animar fins ara. Fins i tot la cuina de casa se n'ha resentit. I a la feina, els esmorzars pedagògics brillen per la seva absència... 

Per ajudar-me a engegar hem triat una recepta facileta d'una revista que la Marta ens va portar de la seva escapada estiuenca a London...

Deliciousmagazine.co.uk... pàg 86... Easy meat-free meal... recepta per a fer en 30 minuts ...perfecte!

A veure que us sembla la meva versió.
I també les versions de la Marta i de l'Olga 😋



Necessitem:
  • 1 ceba picada
  • 2 dents d'all
  • 200g de tomàquets madurs 
  • 40g de farina
  • 50g de pa ratllat
  • 1 albergínia
  • 2 racions d'espaguetti, a poder ser frescos.
  • Formatge parmesà
  • Oove
  • sal

Posem la ceba en una paella amb una mica d'oli i la fem coure fins que la tinguem trasparent. Hi afegim els alls, també picats i ho fem coure un parell de minuts més. Ara és el moment de posar-hi la tomaca ratllada i fer-ho coure uns 20 minuts o més, a foc ben baixet fins que se'ns confiti bé.
Mentrestant preparem l'albergínia: La pelem, la tallem a daus i la posem en un bol amb aigua i una mica de llimona. Després l'escorrem bé (jo ho faig amb la centrifugadora de l'enciam), la posem en un escorredor , hi tirem la farina per damunt i sacsem. Hem de mirar que tota l'albergínia quedi lleugerament enfarinada, si ho fem d'aquesta manera no hi haurà cap tros que tingui excés de farina. Després de la farina fem el mateix amb el pa ratllat.  
Fregim els daus d'albergínia en oli calent fins que estiguin ben daurats. Els deixem damunt d'un paper de cuina perquè perdin l'excès d'oli i els empolsimem amb una mica de parmesà ratllat.

Bullim la pasta tal com diu el paquet, l'escorrem, la barregem amb la salsa de tomaca, la posem al plat, al damunt una ració generosa de daus d'albergínia, una mica més de formatge i ja ho podem portar a taula.

Una bona recepta per arrencar el @Cuinema6mans...a veure si no tardem tant per la propera 😅










Comentaris

  1. Siiiii costa però hi hem tornat! un més abans de les Festes i el proper el fem a casa meva!

    Molt bona aportació, petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vinga siiiiii, fer-ne un de presencial!!!!
      Quan tornis del nord en parlem!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  2. La teva versió em sembla perfecta!!!!! Ja podem començar a pensar en el proper!
    Ah!! I no ha estat només "culpa" teva! Ha estat compartida!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aix Olga...si aquest principi de curs està sent mooooooolt dificilet per a mi. Però poc a poc...
      Gràcies per la paciència.
      Ptnts
      Glòria

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides