Pop a la planxa, cuit a baixa temperatura
La culpa d'aquesta recepta la té la Marta que m'ha encomanat la seva dèria per la baixa temperatura. Sípia, peix, pollastre, conill...tot està passant per la màquina d'envasar al buit i la cassola amb aigua i el termòmetre. Però de pop encara no n'havia cuinat , l'altra dia vaig trobar uns pops mitjanets, mida pop per persona i vaig pensar en fer-los a la planxa. Així que, cap a casa, ben nets , envasats al buit i cap al congelador.
Ahir a la nit els vaig agafar i sense tocar-los de la bossa han dormit a la nevera descongelant-se.
Avui al matí, cassola plena d'aigua, amb la bossa dels pops, 3 hores i mitja a 85º. Una vegada cuits es treuen de la bossa i es passen per la planxa ben calenta, posant-hi una mica de sal, all i julivert i un raget d'oove.
Una delícia, es desfan en menjar-los...i l'aigua que queda a la bossa ja la tinc ben guardada per fer un arrosset un dia d'aquests.
T'han quedat de luxe! Mai he cuinat a baixa temperatura...s'haurà de provar!
ResponEliminaClara quan ho proves et tornes asidu a la baixa temperatura!
EliminaPtnts
Glòria
Jo també estic en cuinar a baiza temperatura però els pops encara no ho he intentat!
ResponEliminaTot un luxe, amb això ja ni es necesita sortir al restaurant, oi?!
Petons i bona setmana,
Palmira
Restaurant de tant en tant Palmira, que ens agrada que ens cuinin!
EliminaPerò a casa, bo i sa...sempre.
Prova amb pop, sípia...queden boníssims
Ptnts
Glòria
Manoi, quina bona pinta!
ResponEliminaI bons!
EliminaPtnts
Glòria
T’han quedat genials!!! Compartir receptes... és el bonic d’aquest món! Jo encara no l’he publicat ;)😘
ResponEliminaVa ser la teva foto a l'instagram que em va animar. No vaig trobar pop gros. Quan en trobi el faré.
EliminaPtnts
Glòria