Amanida de préssec a la planxa amb gambes
Només venen de gust amanides, per això cal ser una mica creatiu per no acabar avorrint-nos posant sempre el mateix al plat. I tampoc cal complicar-nos massa la vida per aconseguir plats bons, saludables i vistosos, com aquest.
Necessitem ( per a dues persones):
- Unes quantes fulles d'enciam
- Dos préssecs de vinya
- Un parell de grapats de cues de gambes, poden ser congelades
- OOVE
- Sal
- Vinagre de poma o agredolç
Agafem l'enciam, el tallem petit i el posem al fons del plat.
Pelem els préssecs a grills i els posem damunt una graella calenta i deixem que es torrin una mica per cada costat i els col·loquem damunt l'enciam.
Mentrestant fem les gambes a la graella i les posem al mig del plat.
En un bol fem una vinagreta posant la mica de préssec que ens ha quedat al voltant del pinyols, oove i vinagre i triturant-ho.
Ho amanim amb aquesta vinagreta, al gust, hi posem una mica de sal gruixuda al damunt les gambes i el préssec i ja ho podem portar a taula.
El préssec m'agrada moltíssim a les amanides! Aquesta l'haguessis pogut presentar a Benissanet, a la Fira de l'Auberge!
ResponEliminaDe ben segur que te la copiaré.
Petonets,
Olga
Sóc una amant dels préssecs, i en l'amanida deu quedar mmmmm
ResponEliminaMolt bona amanida, a vegades no calen complicacions!!
Els préssecs i les nectarines a la planxa m'encanten! Especialment a les amanides i verdures "verdes" com diu la nena!
ResponEliminaAmb imaginació no hi ha qui es cansi d'amanides plenes de colors i sabors!
Petons i bona setmana,
Palmira
Malgrat que me agraden molt les fruites en plats salats, no vaig util·litzar molt els pressecs. I aquesta combinació de sabors pinta molt bé. Un petonàs.
ResponEliminaNo seré yo la que diga no a una ensalada, solo hay que seleccionar ingredientes de temporada y un aliño que nos guste para que nos quede estupenda, tal y como tú has hecho. Muy buena.
ResponEliminaUn beso.
Jo com a devoradora de préssec et prenc la recepta per aquestes vacances. Genial!
ResponEliminaFan de las ensaladas en verano y cuando mas variadas mejor, buena idea poner melocotón en esta ensalada.
ResponEliminapetons
Una ensalada muy rica , que viene muy bien besitos
ResponEliminaEl préssec així l'he fet amb conill... la propera serà en una amanida, segur!
ResponEliminaUna abraçada-
Sencilla i bona. M' agrada. Jo tambe al estiu, amanides, fruita i tomamta, molt,molt tomata
ResponEliminaPetons
Me encantan las ensaladas con frutas pero melocotones no le he puesto aun ,seguro que estara de rexupete , no hay mas que ver las fotos te ha quedado de relujo.
ResponEliminaBicos mil wapa.
Qué delicia por dios!!!
ResponEliminaMe ha encantado toda la combinación!!
Besos
Con pocos ingredientes y de un resultado riquísimo. Soy muy fan de ellas así unido a la pintaza me rindo ante esta ensalada. Bs.
ResponElimina