Mousse de xocolata amb avellanes garrapinyades @CookingTheChef

Quan vaig veure que el cuiner del CookingThe Chef d'aquest mes era en Ferran Adrià em vaig engrescar, ja em veia provant noves tècniques,  treballant esferificacions, núvols, pols, fum... però de mica en mica he anat tocant de peus a terra; primer perquè els ingredients a Reus no són fàcils d'aconseguir...Yopol, Isomat, Crutomalt Sparkys, Lyofruites...; després perquè aquest gener l'he tingut complicat i com veia impossible tenir el temps per poder-m'hi dedicar  vaig agafar el llibre "La comida de la familia" de Ferran Adrià i l'equip d'el Bulli i vaig triar recepta de postres, i com que acasa tinc garrapinyades...doncs aquesta mousse de xocolata amb avellanes garrapinyades. 

Necessitem per a sis copes:

             


Desfem la xocolata i barregem-la amb la nata calenta. Deixem-ho atemperar. Afegim les clares d'ou i barregem fins aconseguir una mescla homogènia.  Ho colem i ho posem dins el sifó.
Tapem el sifó, hi posem una càrrega i ho deixem reposar a temperatura ambient.
Sacsegem el sifó i omplim les copes amb la mousse, damunt hi posem unes quantes avellanes garrapinyades i ja ho podem servir.

Comentaris

  1. Què tal el sifó? Fàcil, no? T'han sortit uns postres boníssims!!😘ptnts

    ResponElimina
  2. Quina pintassa!! I aquest toc de garrapinyades...boníssim!!!
    Clara

    ResponElimina
  3. Que bien con avellanas crujientitas.
    Un saludito

    ResponElimina
  4. Ohhhhhhhhhh! Que bo, has fet una esquma de mousse de xocolata extràordinaria, i les garrapiñadas una bona elecció. Petonets.

    ResponElimina
  5. Pues un postre de los ricos-ricos. Me apuntaba a uno ahora mismo sin esperar a la cena.
    Bss y nos vemos en la próxima.

    ResponElimina
  6. Ostras! No m'hagués imaginat mai que l'ús del sifó fos tan fàcil! Aaaaaiiiiixxxx...quant em queda per aprendre!
    Les postres....una delícia.
    Petonets i bona setmana!
    Olga

    ResponElimina
  7. Jo!fácil fácil... lo cuentas de manera que está hecho en un pis-pas. Me encanta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Está hecho en un pis-pas...a mi me sorprendió. Era la primera vez que usaba el sifón, pero no será la última
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  8. Genial aquesta recepta que has triat! A casa l'hem repetit mil vegades i sempre té moltíssim éxit! Una molt bona tria!
    Petons i bona setmana,
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens va agradar molt Palmira, també la farem més vegades, segur!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  9. Unes postres molt del meu gust...Xocolata amb aquest cruixent i a gaudir!! petons

    ResponElimina
  10. vaja, ara si que m'has robat el cor...quina delicia mare meva!!
    enhorabona, petonets!!

    ResponElimina
  11. Que fácil y bueno con la ayuda del sifón.
    peto

    ResponElimina
  12. Hola Gloria. La verdad es que yo, al menos, alucino cuando leo o veo como hacen algunas recetas. Entiendo que esos cocineros deben disponer de unos medios y de un personal que el resto de los mortales es impensable que los tengan de ahí que ni se me ocurra intentar hacer alguna receta de estos "monstruos" de la cocina jj.
    Tanto es así que hasta no tengo sifón jj así que cuando hago algún tipo de mousse lo hago de forma primitiva jj, no será igual pero rico si que está.
    Y este tuyo no está rico, está exquisito.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  13. Buena elección, habrá que probar a preparar la mousse con el sifón, seguro que estaba más que deliciosa.

    B7sssss

    ResponElimina
  14. M'hauré de comprar un sifó per prepar aquest plat. M'agrada molt.

    Petons

    ResponElimina
  15. Hiciste bien en escoger un postre sencillo y a la vez rico, con ingredientes que todos tenemos al alcance de la mano

    Petons!!!

    ResponElimina
  16. Em sembla a mi que aquestes postres no tenen res a envejar a les esferificacions, fums, etc tan sofisticades! Pinten boníssimes, i amb aquests ingredients i l'acabat cruixent de les garrapinyades no dubto que ho estan ;). Petonets i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  17. Aixis tens sifò? Ohhhhh. Jo l'acabo de comprar. Aclaram una cosa. Quan poses la crema al sifò i li poses la càrrega, avans de usar ho, dius que ho deixas a temperatura ambient. Jo pensaba que es tenia que posar a la nevera. I un altre cosa que no ting clara es l'estona que ha de reposar avans d'usar ho.
    Podriam probar aquesta mousse i la que jo faig i comparar. Seria divertid. Perque la veig molt diferenta, bueno, tampoc tant, jo li poso mantega i tu no......
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaig fer al peu de la lletra la recepta del FA. I em va agradar, es lleugera, comparant amb moltes mousses que he tastat Manu.
      Ptnts
      Glòria

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides