Pollastre amb albercocs
Fem un dinar de sucar pa amb productes de casa nostra i de temporada?
Un pollastre, un bon pollastre de pagès... ja sabeu que Reus i comarca són zona avícola. I albercocs, dolços i bons, acabats de collir de l'arbre. amb això i poca cosa més surt un plat per gaudir i sucar-hi pa... fet el dia abans molt millor!
Necessitem:
Un pollastre de pagès tallat ( tres trossos de cada quart)
Dues cebes
Oli, sal
Un got generós de moscatell
Un got de caldo de pollastre, de verdures o si no enteniu aigua
10 albercocs, oberts pel mig i sense pinyol.
Un pollastre, un bon pollastre de pagès... ja sabeu que Reus i comarca són zona avícola. I albercocs, dolços i bons, acabats de collir de l'arbre. amb això i poca cosa més surt un plat per gaudir i sucar-hi pa... fet el dia abans molt millor!
Necessitem:
Un pollastre de pagès tallat ( tres trossos de cada quart)
Dues cebes
Oli, sal
Un got generós de moscatell
Un got de caldo de pollastre, de verdures o si no enteniu aigua
10 albercocs, oberts pel mig i sense pinyol.
En una cassola daurem els talls de pollastre en una mica d'oli. Els reservem.
A la mateixa cassola posem la ceba tallada ben petita i la sofregim ben lentament fins que agafi color a caramel.
Hi posem els talls de pollastre. Salem.
Ho cobrim amb el moscatell i el caldo i ho deixem fer xup-xup lentament una mitja hora.
Afegim els albercocs , ho deixem un quart d'hora més. Apaguem el foc i ho tapem.
Si passa una estona llarga entre que ho fem i ens ho mengem guanya molt ja que l'agredolç dels albercocs cuits amaren el pollastre donant-li un punt boníssim.
Si el feu ja em direu que us sembla!
BON PROFIT!!!
quina pinta!!! un plat complet ideal per endur-me al taper!! petons
ResponEliminaLastima que no se haya inventado la degustación virtual.
ResponEliminabonissim i per sucar pa sense parar
ResponEliminaVols que et digui què em sembla? Perfecte!!! Deliciós!!!!
ResponEliminaJa tinc una altra recepta per copiar-me-la......jejejejej......
Petons,
Olga
ResponEliminaGlória; Un molt bon pollastre de pagés acompanyat amb fruita, que molt bon pot ser un plat de Festa Major¡.
A la pagesía és feien molt aquestes combinacions; pollastre amb pomes, ànec amb peres, conill amb prunes -naturals-,...
Salutacions a Reus "ganxeta"¡¡ :O)
Amb sembla que aquet pollastre a de fer molt bona lliga amb els abricocs.....li deu donar un puntet molt bò.
ResponEliminaPetonets.
Per variar del tradicional pollastre amb poma, bona proposta!
ResponEliminaQuina bona cara que fan aquests albercocs en primer pla! A aquestes hores és un pecat mirar aquestes fotos, em fa venir una salivera... jejejeje Un petó maca!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
Fantàstica recepta, la provaré perquè jo aquest pollastre amb albercocs el faig al forn. Ara em quedo també amb la teva versió. Petons.
ResponEliminaBoníssim el contrapunt dels albercocs, té una pinta espectacular!
ResponEliminaMarta
Com m'agrada aquesta recepta. I tant que és per sucar-hi pa.
ResponEliminaUna abraçada.