buscant el 60... i celebrant els 4 anys!

Gairebé se'm fa de nit sense fer aquesta entrada, i avui toca fer-la per tres motius;  un, que avui fa quatre anys el No Tot Són Postres i la Dolça van començar el seu viatge junts; dos, que vull trobar el núm.60; i tres que marxo de vacances... per tant deixaré de publicar durant uns quants dies!!


Els quatre anys de bloc és un goig celebrar-los amb tots vosaltres, només llegint-vos, i veient com em llegiu ja em puc donar com a satisfeta.
El 60? Quin 60? Doncs és el número que tindrà el proper coc que faci i publiqui... i he pensat (a veure què us sembla) que podrieu ajudar-me a trobar una recepta diferent de coc, una que us agradi especialment i que jo no tingui a la meva llarga llista de 59! Quan torni, el setembre, us prometo publicar el número 60 amb el coc que m'hagi cridat més l'atenció, i la resta seguiràn al darrere.
Què us sembla deixar-me la recepta o l'enllaç com a comentari! Vinga, a veure si en recullo força i puc arribar, no només al 60, a la centena!!!!


Fins ara hem fet, hem tastat, ens han agradat i hem publicat tots aquests:  coca de llanda,  Boston Cream Pie,  coc o pastissets d'ametlla i taronja,  coc amb gust de sempre,  avets de Nadal,  coc de pera, pastís de xocolata i formatge,  coc de colacao,  coc de préssec, coc humit de xocolata,  coc integral de taronja,  coc de xocolata i cireres,  coc amb cabell d'àngel,  coc de matafaluga,  pastís de xocolata amb cobertura de xocolata,  pa de pessic de la besàvia, coc de torró i taronja confitada,  coc de fruita confitada,  coc de clares, coc de kiwi,  coc de llet condensada,  coc de xocolata amb avellanes, coc amb anells de xocolata, coc de "vellanes" i canyella, coc d'ametlla, chocolate birthday cake, Victoria Sponge cake, coc de mandarina, coc d'avellanes i mantega salada, coc de formatge fresc, coc de torró, coc de taronja confitada i xocolata, coc de xocolata i carabassó, coc de poma,  pastís de xocolata i ametlla, coc de carabassó, coc de xocolata i ametlles, coc d'ametlla i poma caramel·litzada, coc amb figues, coc d'avellanes, coc de xocolata al vi negre, coc de iogurt grec, coc de mató, plàtan i xocolata, pastís de xocolata, pecat de xocolata, coc de dos colors, coc de carabassa, coc de xocolata i taronja, pastís d'ametlla i limoncello, coc d'aigua, coc super esponjós, coc de canyella, pastís de pastanaga i ametlla, coc de Baileys, pastís de mató sense farina,  coc de formatge quark, coc de xocolata i taronja, coc de llimona,  coc de iogurt i coc de taronja.








 
I mentre vosaltres treballeu per trobar el núm.60 jo marxaré de vacances!  Fins la tornada!!!!

Comentaris

  1. I per començar la llista jo us poso l'enllaç del coc que avui hem menjat per postres...
    http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2011/05/coc-de-matafaluga-46.html
    PTNTS

    ResponElimina
  2. Per molts anys ganxeta i desitjo que arribis, com a mínim, als 500 (cocs)! Quatre anys de bones receptes.
    Bones vacances,
    Nani

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats!!!!!!
    A veure què et sembla aquesta coca, a casa ens encanta i la Montserrat Seguí n'és l'estrella!

    ResponElimina
  4. Bones vacances!!!! i moltes felicitats pel blog ja saps que ens agrada!!!
    Ptnts i disfruteu molt!!!

    ResponElimina
  5. Per molts anys, bones vacances... i feliços cocs!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  6. A veure si penso en alguna recepte!!!

    ResponElimina
  7. Felicitats i bones vacances, bon cop de coc!!!

    ResponElimina
  8. Enhorabona per aquest temps tan bo!!I a veure quan fas els 600!!! Bones vacances

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats, Dolça, per partida doble. L'aniversari i les vacances.
    Que siguis molt feliç!
    Petons.

    ResponElimina
  10. uf! Quina feinada ens espera, Dolça, amb tants cocs com tens! Però 4 anys són 4 anys, i en el teu blog s'hi noten. A veure si m'inspiro i te n'envio una, m'agradaria molt ajudar a fer un post ben lluït, petons i felicitats!

    ResponElimina
  11. Mare de Déu!! Amb els que ja has publicat i demanes més originalitat?? No sé si podràs comptar amb la meva ajuda... si ho aconsegueixo, no pateixis que te la faré arribar!

    ResponElimina
  12. mare de Deu si hian cocs, jo no sé quin triar, bones vacances i felicitatas!!!

    ResponElimina
  13. Vinga, m'animo a aconseguir aquest repte!!!!
    Penso...penso.....i participaré.
    Bones vacances!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  14. Però hi ha algun més!!!
    Si els tens tots!!!
    Bé buscarem per la pila de receptes a veure si podem sorprendre't... encara que ho trobo difícil.
    Petonets.

    ResponElimina
  15. buenas vacaciones y felicidades por estos 4 años y por estos coc fantasticos.
    peto

    ResponElimina
  16. bones vacances!!!!!!! gaudeix molt i a veure si ens presentes el nº 60 ;P petonets

    ResponElimina
  17. GRACIES AMIGA PER LES TEVES PARAULES...
    La veritat es que hauría de pensar per contribuir al nº 60 i es que en confiança et diré que no s'hem donen massa be els DOLÇOS, vull dir de fer-los que no pas de menjarlos, jaja.
    Si poso algún postre es mes per fer contents a tots els meus seguidors i visitants que altre cosa, pero qui sap a lo millor m'animo.
    Encantada d'haver conegut el teu ESTUPENDO BLOG.
    Salutacións amistoses :)
    Conxita

    ResponElimina
  18. Em sembla molt bona idea això de buscar el 60! Aquí et deixo l'enllaç del pa de pessic del Pare Pius que hi ha al meu blog, a veure si tinc sort i el publiques. Bones vacances!!!
    http://iperpostresblogdepostres.blogspot.com.es/2012/06/pa-de-pessic-del-pare-pius.html
    Montse.

    ResponElimina
  19. Bones vacances!!! i per molts anys!!

    ResponElimina
  20. Per molts anys!!! què et sembla un de poma i avellanes? (de Reus, es clar! jeje) a casa el fem molt sovint, i és boníssim!! a veure si m'animo i publico la recepta algun dia d'aquests. Petons i molt bones vacances!

    ResponElimina
  21. Felicitats!!! podries fer un bescuit de canyella...MMMMMMMMM!!!

    ResponElimina
  22. Enhorabona! A mi no me'n ve cap al cap! Però el que sí que he pensat, portant la qüestió al meu terreny del disseny, és que en podries editar un PDF amb els 60 cocs que ens poguéssim descarregar, per celebrar la data. Quedaria una 'coc…ada' (pillat?:)
    Ja ho he deixat anar! Apa, bones vacances!

    ResponElimina
  23. Aquesta és la meva aportació!!!
    http://lacuinadelolga.blogspot.com.es/2012/04/coc-de-mel-de-casa-quartero.htm

    Per cert, he afegit un enllaç al teu blog de cuina des del meu!!
    Ets de Reus, oi?? jo sóc de Móra d'Ebre...estem molt a prop!!!
    Bones vacances!!
    Una abraçada,
    Olga

    ResponElimina
  24. per molts anys, dolça glòria! la collita de blocs del 98 fa força goig, oi? ;-)
    m'agrada molt la teva iniciativa de demanar l'opinió dels lectors per al coc número 60, igual te la copio quan hi arribi amb els meus arrossos. he re reconèixer que en aquesta 'competició' entre cocs i arrossos, ets la clara guanyadora!
    bones vacances!

    ResponElimina
  25. Muchas felicidades... y que sigas con tus estupendas recetas muchos más

    ResponElimina
  26. Marxes de vacances i ens fiques deures.... ben fet!!!! Moltes felicitats per aquests 4 anys i tantes i tantes receptes bones.... anirem pensan... petons, i fins la tornada.

    ResponElimina
  27. Costarà trobar un bon coc i que encara no hagis publicat, però hi pensarem.
    mentrestant et deixo l'enllaç d'un que a casa (i a la colla) agrada molt:
    http://www.eltallerdecuina.cat/2012/03/bundt-cake-de-llimona.html
    petonets

    ResponElimina
  28. Suposo que ja el deus haver vist...però jo, pel moment que vivim, per l'aniversari de Barcelona 92 i perquè és un pastís deliciós, et recomanaré el Pastís de Barcelona:
    http://www.lacuinadesempre.cat/2012/07/pastis-de-barcelona.html
    I clar, desitjar-te que gaudeixis d'unes merescudes vacances...i que no cuinis res de res, que t'ho facin tot !!! (però tot, eh?, jeje).

    ResponElimina
  29. ...que si vols coca coca, potser t'agrada la "Coca de Mojito"...un invent força singular...
    http://www.lacuinadesempre.cat/2012/06/coca-de-mojito.html

    ResponElimina
  30. El meu preferit és el bescuit de pastanaga!

    http://lofornerdeponent.blogspot.com.es/2011/01/pastis-de-pastanaga.html

    Fins aviat!

    Roger

    ResponElimina
  31. Lerelererereeeeeeeeee (llegir cantant):
    http://lacuinavioleta.blogspot.com.es/2012/08/pa-de-pessic-de-la-reina-victoria.html
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  32. Aquí tens la meva aportació per la teva seixantena recepta...
    http://www.trossetsdecuina.cat/2012/08/agost-barcelona-proposta-19-cake-de.html

    Espero que t'agradi, i moltes felicitas per aquests anys!

    ResponElimina
  33. Hola Dolça estimada i guapa tu

    Em retard, dons per motius familiars he passat quasi dos mesos d´hospital i allunyada dels blogs, per manca de temps i energia.


    PER MOLTS ANYS PER TOT

    Petonets Susanna

    ResponElimina
  34. No saps el que m'agradaria poder-te'n proposar un que et sorprengués... Però em queda taaant per aprendre... :S No se si els hauràs fet algún cop, però te'n proposo dos que a mi m'encanten: http://ximximiri.blogspot.com.es/2012/05/comencem-el-dia-ben-verds.html (pastís de matcha vegà), http://ximximiri.blogspot.com.es/2012/07/coca-de-cafe.html (coca de cafè).

    A veure si hi ha sort i no els has provat mai.. ;)

    Petonàs!

    ResponElimina

  35. Dolça; Per molts anys, per a tot plegat
    Salutacions Dolça¡¡ :-D ;-D

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides