Entreteniment de secallona de cérvol

Aquest any els reis ens han proveït de productes de la terra i de la natura.  La meva àvia sempre ho deia: els regals s'han de fer pensant amb la persona que els rep i sobretot han de ser útils, molt útils; i sembla que aquest any els reis han fet memòria i li han fet cas. Entre d'altres coses hem rebut secallona de cérvol i oli de raig (altrament dit oli de primera premsada) i amb aquests dos productes de qualitat excelsa he fet aquest entreteniment.
 Entreteniment de secallona de cèrvol... això de tenir bloc fa que busquem noms diferents a coses ben senzilles com aquesta llesca de pa amb tomàquet amb secallona de cérvol ;-)


No us explicaré pas com es fa aquesta vegada, cadascú que suqui el pa com vulgui, jo sempre el suco amb tomacó de secà, que posi la quantitat de sal que vulgui, poqueta ja que cal notar el gust de l'oli i de la secallona i un bon raig d'oli de primera premsada. I al damunt una capa de tallets ben finets de secallona de cérvol.
 No calen més paraules!

Comentaris

  1. Un bon pa amb tomàquet amb aquesta secallona de cérvol....si senyora! quiha bona manera de començar l'any!!! Ptnts

    ResponElimina
  2. Mmmm m'encanten aquestes torrades ben sucades amb tomàquet i oli, amb un embotit d'aquells que et fan caure la baba...els caps de setmana són els millors moments per disfrutar-ho, almenys per mi!! boona aquesta secallona! petons

    ResponElimina
  3. Amb un bon pa, un bon oli i una deliciosa secallona..., els petits plaers son els millors!

    ResponElimina
  4. Un regalo de categoria....ya me gustaria pillar a mi, un par de rebanadas de estas...buenisimas!
    Besets.

    ResponElimina
  5. N'hauríem de treure més profit de la saviesa dels avis.
    De moment tu en treus amb aquest magnífic regal.
    Benvinguda!
    Nani

    ResponElimina
  6. No havia sentit mai un embotit de cèrvol ! Quina sort que hi hagi tantes coses bones per apendre. Quina mena de gust te ?

    ResponElimina
  7. Quina bona fil·la!!! M'encanta la secallona!!
    Respecte al pa, jo no tinc TMX però suposo que si, nomès és per barrejar els ingredients, encara q ho pots fer a mà!! La recepta és ben facileta, eh??

    Un petonet preciosa,

    Vznesuky

    ResponElimina
  8. Quina raó tenia, la teva àvia...! Petonet

    ResponElimina
  9. Tu ho has dit, no calen més paraules, perquè amb les que has dit ja ens has deixat bavejant a tots!!!! jaja La teva àvia tenia tota la raó, els regals han de ser adequats per a la persona que els rep i útils... Encara que els teus em sembla que duraran ben poquet!! jaja

    Un petoneet! :D

    ResponElimina
  10. Caram, com us cuideu! No he tastat mai una secallona així, però té una punta sensacional. Quina bona manera de començar l'any!

    ResponElimina
  11. Una molt bona manera de començar l´any!!!!!
    Ummmmmmm, “no hace farta decir nada mas”
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides