Ja comença a venir-nos de gust canviar de fruita, ara les magranes, les figues i els palosantos han fet que mitja dotzena de préssecs s'hagin quedat arraconats a la fruitera. Per donar-los sortida he fet aquestes postres, adaptant una recepta de sempre de peres al vi negre i han quedat unes postres bones i boniques:
- - 6 préssecs
- - Mig litre de vi DOMontsant
- - Mig litre d'aigua
- -100g de sucre
- - 1 canó de canyella
- - la pell d'un quart de llimona
Barregem el vi amb l'aigua, hi posem el sucre, la canyella i la pell de la llimona i ho posem al foc. Quan s'hagi reduït a la meitat hi afegim els préssecs, pelats i tallats a trossos grossos.
Ho deixem coure a foc lent uns 10 minuts.
Els posem en un recipient de vidre i els deixem a la nevera . Ens poden durar fins a una setmana.
Els servirem ben freds i amb una mica del suc pel costat.
MMmmm... quina cosa mes bona!!! Una gran idea!!! Jo normalment aprofito la fruita fent pastissos o confitura...m'apunto aquesta recepta!!! ^__^
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Quina recepta més bona!, jo faig a vegades les peres al vi, que són una delícia, però mai ho havia vist amb préssecs, bona idea! Una abraçada
ResponEliminadoncs si que t'han quedat ben macos!! els hi has donat un bon final als pobres, jeje
ResponEliminaUau! Amb préssecs no ho he provat mai! I potser ara és el moment, que sols ja no es deixen menjar gaire... gràcies per la recepta!! Molt engrescadora...!
ResponEliminaNiña, hacia muchos años que no veia las peras al vino y comerlas claro,.....saludos paco
ResponEliminaEl color ja diu com han d'estar de bons!
ResponEliminaquina recepta mes bona,veus que amb préssecs encara no ho he fet mai.petons
ResponEliminaTenen un color deliciós. La recepta m´ha portat bons records de les vacances d'aquest estiu passat al Montsant.
ResponEliminaQue bons!! Però vaja, a mi la fruita d'estiu m'encanta. La voldria tot l'any....
ResponEliminaPetonets guapa
Ara ja vaig tard, i continuaré fent servir les peres. Però ja m'ha quedat clar que amb préssecs també es pot fer i que queda boníssim :)
ResponEliminaLa última vez que las probé no me quedó muy buen recuerdo.
ResponEliminaSabes el vino no me gusta, debió de ser por eso.
Es un postre fantástico, gracias por pasarte por mi blog, así he podido conocer el tuyo, me quedo como seguidora.
Besitos.
A casa en fem sovint amb els préssecs de casa els meus pares, que arriben tots de cop... I amb un bon vi, queden boníssims ;)
ResponEliminaPues yo no las he cocinado nunca, con la buena pinta que tienen, copio tu receta y la pongo en pendientes.
ResponEliminaUn beso