Torró de xocolata, avellana i fruita confitada
En dates com les d'avui només cal fer una cosa, desitjar a tothom un BON ANY 2010.

- un motlle rectangular
- una rajola de xocolata de cobertura de 300g.
-fruita confitada (jo l'he fet amb taronja confitada)
-150 g d'avellanes torrades
A la TCH:
- Posar les avellanes al bol i posar-les a V-3-5-7 (sense pales) durant un minut. Treure-les del bol i reservar-les.
- Posar la xocolata tallada a trossets a V1, a 60º uns dos minuts fins que es desfaci. Si veieu que no s'ha desfet del tot podeu posar-la un minut més.
- A V2 i sense temperatura afegir-hi la farina d'avellana i la taronja confitada tallada a trossets i deixar-ho un minut perque es barregi bé.
- Abocar-ho al motlle i deixeu que es refredi a temperatura ambient.
I quina manera millor que compartint una llaminadura com aquesta i tenint de banda sonora al Boss, desitjant-nos unes bones festes!
Per fer-lo necessitem:- un motlle rectangular
- una rajola de xocolata de cobertura de 300g.
-fruita confitada (jo l'he fet amb taronja confitada)
-150 g d'avellanes torrades
A la TCH:
- Posar les avellanes al bol i posar-les a V-3-5-7 (sense pales) durant un minut. Treure-les del bol i reservar-les.
- Posar la xocolata tallada a trossets a V1, a 60º uns dos minuts fins que es desfaci. Si veieu que no s'ha desfet del tot podeu posar-la un minut més.
- A V2 i sense temperatura afegir-hi la farina d'avellana i la taronja confitada tallada a trossets i deixar-ho un minut perque es barregi bé.
- Abocar-ho al motlle i deixeu que es refredi a temperatura ambient.
Sense TCH:
Piqueu les avellanes el més fines que pugueu, amb la picadora o amb el turmix.
Desfeu a foc ben baixet la xocolata i una vegada estigui desfeta afegir-hi la farina d'avellana i la taronja tallada a trossets.
Remenar-ho perque quedi ben barrejat.
Abocar-ho al motlle i deixeu que es refredi a temperatura ambient.
Qué bueno!
ResponEliminaquina maravella!!!
ResponEliminafeliç any nou!
petonets
Esto no es un turrón, es una delicatessen, digno de cualquier escaparate de las mejores confiterías.
ResponEliminaFeliz 2010. Biquiños gordos
Molta llum per aquest 2010, estimada amiga! Molts de petons i alegries.
ResponEliminaFELIZ AÑO NUEVO TE DESEA
ResponEliminaJUAN
Igualet, igualet que el que ens hem menjat aquests dies, només que sense barrejar. Com a casa hi ha qui no vol taronja (a mi m'encanta), en faig de xocolata i taronja, i xocolata i avellanes. Així, tots contents!
ResponEliminaQue tinguis un Bon Any!
Una llaminadura deliciosa, perfecta per celebrar l'entrada de l'any! La xocolata, les avellanes i la taronja combinen a la perfecció, aquest torró ha de ser un vici pels xocoaddictes.
ResponEliminaBn any nou!
Bonne et heureuse année 2010 Dolça!
ResponEliminaQu'elle t'apporte joie, bonheur et santé!
Gros poutous d'Henriette