Vinagre de mandarina

Aprofitem que és temps de mandarines. 
Hem estat fent melmelada i veient les pells m'ha vingut al cap fer vinagre aromatitzat . Me n'he sortit força bé. A veure què us sembla



Necessitem:

  • La pell de 2 quilos de mandarines (mirant de treure el màxim la part blanca de dins)
  • 2 l de vinagre de poma (o de vi blanc)

Agafem les pells de les mandarines i traiem el màxim que puguem la part blanca. Les rentem bé. Les que he fet servir jo eren mandarines ecològiques, per tant només m'ha calgut rentar-les sota el raig de l'aixeta. Si són mandarines tractades hauríeu de fregar una mica la pell abans de fer-les servir.
Les posem en una cassola i hi posem la meitat del vinagre. Ho posem al foc, i sense que arribi a bullir, ho tenim uns 10 minuts.
Ho traiem del foc, ho posem en un pot de vidre i ho tapem bé. Ho tindrem infusionant-se quatre o cinc dies.
Passat aquest temps ho colem i afegim entre mig litre o un litre de vinagre més, depenent de com ens agradi de gust. Nosaltres ho hem anat tastant i n' hem afegit uns 600ml .
Ho passem a ampolles de vidre ben tapades i ja el tenim a punt!



Comentaris

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars