Bombons de cireres al vermut

I amb aquestes cireres...aquests bombons !




Necessitem:

  • 200g de xocolata de cobertura
  • 12 cireres al vermut 
Desfem la xocolata, amb cura, perquè no ha de passar de 45 º.  l'aboquem damunt el taulell de la cuina i amb una espàtula l'anem atemperant  fins que la tinguem a 35º. la posem en una màniga pastissera i quan la tinguem a 28 º podem començar a fer els bombons.

Omplim la meitat dels motlles, al mig hi posem una cirera  i ho cobrim. Sacsem els motlles perquè la xocolata quedi ben repartida, ho tapem amb paper film i ho deixem refredar un mínim de 4 hores FORA de la nevera.

Res complicat, només cal estar tranquil i controlar les temperatures.  
El resultat val la pena i les  cireres  al vermut donen un toc especial als bombons, què us semblen?



Comentaris

  1. Respostes
    1. No em queixo de com van quedar Sílvia.

      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  2. Que buenos Gloria, muy buena idea, ya me imagino ese interior.
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Només fer les cireres ja em van venir les ganes de fer els bombons...i la decisió va ser molt encertada Miquel.

      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  3. Tu sempre fas meravelles amb les cireres!
    Petonets i molt bona setmana,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fem el qur podem Olga, però ja saps que les cireres i jo formem un bon tàndem heheh

      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  4. Mareeee, quina combinació! Però hauré de fer la versió light, sinó el peque no en podrà menjar!!!Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fes-ne uns quants de light però la resta fes-los de debó...val la pena.

      PTNTS
      Glòria

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars