Nevaditos de l'Olga @Cuinem a 6 mans

L'Olga, què he de dir-vos de l'Olga...bloguera, però abans de res amiga, molt bona amiga, fidel, incondicional, entusiasta, sempre a punt...i una incansable cuinera. Amb ella i la Marta formem el Dream Team de les blogueres del Sud.
I per ella avui fem una de les seves receptes nadalenques estrella...els NEVADITOS de l'Olga.
Us animeu a fer-los i gaudir-los amb nosaltres?



  • 200g de llard
  • 500g de farina
  • 125ml de vi blanc
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 50g de sucre 
  • Sucre glaç per empolvorar 

Amassem tots els ingredients molt bé, ben amassats. 

Cobrim la massa amb film i la posem a la nevera durant una hora llarga. 
Escalfem el forn a 180º. 
Estirem la massa , en fem una placa d'un cm, més o menys i tallem amb un tallador les galetes
Fornegem durant 30-35 min. Els deixem refredar damunt una reixeta i una vegada freds els empolvorem amb força sucre glaç.
Una llepolia nadalenca que sempre que la veig o la tasto em va pensar amb l'Olga... us apunteu a fer-ne uns quants, si aneu a la recepta original veureu com amb la TMX es fan en un tres i no res!
I si voleu veure els nevaditos de la Marta aquí els teniu .
Un ptnt i BON NADAL!

Comentaris

  1. Moltíssimes gràcies per aquest fantàstic regal! Les teves paraules m'han fet emocionar!
    Molts i molts petons, Glòria!
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et mereixes això i més Olga !

      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  2. Estic en ello...a veure com surten! Bones festes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que et surten perfectes. La recepta de l'Olga no falla
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  3. Estic amb les mans a la massa dels nevadets,a veure com queden! Bones festes!

    ResponElimina
  4. Bona recepta per fer un petit regal a l'Olga!!! Els seus nevaditos!! Nadal mode on!
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sembla que li ha agradat, veritat???
      Ptnts
      Glòria

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars