28.5.17

Bundt cake de llimona i gingebre (98)

Creen addicció, i  és que queden tan macos els pastissos quan els fas amb aquests motlles!
També crea addicció el gingebre confitat i junt amb la llimona encara més. Així que, aquest bundt cake, a més de bonic és ... boníssim.
I en poden donar fe els meus companys de feina que van esmorzar dolçament un dia de la setmana passada, i com que ara he perdut el costum de portar-los una coseta dolça de tant en tant, encara el van trobar més bo!

Per fer-lo necessitem:
  • 250ml d'oove
  • 400g de sucre
  • 6 ous
  • 500g de farina
  • un sobre de llevat químic
  • el suc de dues llimones
  • dues cullerades de gingebre confitat triturat
  • 250ml de nata per muntar (35%)

Preescalfem el forn a 200º

Barregem el suc de les  llimones amb la meitat de la nata líquida, farem una butter cream que li donarà esponjositat al bundt.
Preparem el motlle amb l'esprai.
Tamissem la farina i el llevat.
Muntem la nata que no hem fet servir i la reservem a la nevera.
Triturem el gingebre, no massa fi,
Fetes totes les prèvies ja podem começar a preparar el bundt. En el meu cas l'he fet amb la KA però el podeu fer amb qualsevol batedora de varetes que tingueu, a velocitat mitjana.
Engeguem la batedora i hi posem l'oli amb el sucre i després els ous, quan la massa sigui homogènia hi afegim la meitat de la farina, després la butter cream, la resta de la farina, el gingebre triturat i la nata muntada. 


Ho aboquem al motlle i ho enfornem uns 45 minuts. Però aneu-ho controlant ja que cada forn és diferent. Per saber si és cuit punxeu-lo i si us surt la vareta eixuta ja el teniu a punt.
El traiem del motlle, el deixem refredar damunt una reixeta i l'empolvorem  amb una mica de sucre glas.

I no cal dir res més que...tasteu-lo! la barreja gingebre amb llimona o llimona amb gingebre és boníssima !


10 comentaris:

  1. Hola Gloria. Ya me parecía que tardabas mucho en publicar una receta con el jengibre confitado que hiciste hace algunos días. Y no es una receta cualquiera, es un lujo de receta y con ese molde tan chulo todavía más.
    El corte se ve fabuloso y la verdad es que no me importaría nada preparar ahora un café, te invitaría con la condición de que trajeras un buen trozo de esa delicia. La boca se me ha hecho agua.
    Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Buenas tardes Juan, tenemos pendiente el vermut, alguna que otra comida y ahora el café...tendremos que poner fecha heheh
      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  2. No em puc imaginar el gust del gingebre confitat......però m'imagino que aquest bundt deu ser una gran delícia!
    Quan arribis al 100....faràs una festa? ;-)
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que em suggereixes que faci quan arribi als 100?
      Estic oberta a escolatr tot tipus d'idees.

      I el gust del gingebre confitat ...tinc una bosseta per a tu, quan ens trobem el tastes :-)
      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  3. Quina pinta que té, impressionant amb el gingebre, quina oloreta mes bona :)
    Ptnts.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Més que oloreta aquesta vegada ha estat el gust...limona amb gingebre queda boníssim1
      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  4. Uummmmmmmmmmmm con lo lamboreteira que soy no te imaginas como has tentado con este bundt cake de limon y genjibre ,no dudo lo mas minimo que este de muerte relenta ademas de quedarte de relujo.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  5. Mira que jo no sóc fan del gingebre però veig un pa de pessic tan bonic i sucós, a més de fresc amb la llimona, que no em faria res per res provar-ho. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc sóc massafan del gingebre sol, però combinat amb llimona queda boníssim, i amb segons quines altres espècies fa gust de nadal hehehe
      PTNTS
      Glòria

      Elimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.