Truiteta de gambetes / tortillita de camarones @CookingTheChef


Cuiners del mes de  novembre al repte Cooking The Chef, els germansTorres
Us podeu creure que no he vist mai el seu programa de la tele...és clar, els horaris no m'ho permeten. Però desconeguts no m'ho són... per tant em poso a buscar amb intenció de trobar recepta senzilla que pugui ser un àpat d'un dia de cada dia... i en trobo no una...un munt de receptes bones, faciletes, assequibles... i de totes vaig fer aquesta truiteta de gambetes  que ells la presenten com una tapa, però   a casa es va convertir en un sopar!

Necessitem:
  • 150g de gambetes
  • 330ml d'aigua
  • 150g de farina de blat
  • 50g de farina de cigró
  • Un allet tendre
  • Cibulet
  • Ratlladura de taronja
  • Sal
  • OOVE
Barregem  les dues farines amb l'aigua i la sal, amb un batedor, vigilant que no ens quedi cap grumoll.
Afegir-hi els alls tendres tallats ben petits i les gambetes.

Posar en una paella una miqueta d'oli i quan estigui ben calent  posar-hi un parell o tres de cullerades de la barreja i fer-ne una truiteta. Posar-les en un paper de cuina perquè llencin l'excés d'oli i quan les posem al plat hi posem per sobre una mica de cibulet i  una mica de pell de taronja acabada de ratllar.

Amb una mica d'amanida o una llesca de pa amb tomaca un sopar perfecte!

Comentaris

  1. Veig que avui tots teniu molta inspiració! Els he vist un parell de cops a la tele però més d'una recepta seva he fet de les revistes on surten i ens han agradat molt. Aquesta truiteta segur que a casa cau ben aviat!
    Petons i bona setmana;
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la fas ja em diràs que et sembla, a nosaltres ens ha agradat força...potser la propera vegada hi posaré més gambetes per la mateixa mesura de massa o menys massa per la mateixa mesura de gambetes ;-)
      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  2. Ayyym, que pena que sea alérgica al marisco, porque menuda pinta tiene la tortilla!!!! Besos!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Realmente Líbia es una pena porque esta tortillita sin los camarones...
      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  3. M'atrau això de fer servir la farina de cigró...un de petit de casa no menja llegums!!l'enganyaria aMb aquesta truita!! Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. no sési la farina de cigró pot substituir als cigrons però per algun lloc s´ha de començar Marta!
      ptnts
      Glòria

      Elimina
  4. Mmmmm me la menjaria per sopar avui mateix!
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. que bona aquesta truiteta, m'has fet venir la gana de cop i volta
    Una abraçada
    Rosa

    ResponElimina
  6. Quin plat més bo!!!
    Moltes mercès per participar
    petons
    Aisha

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies a vosaltres per la feina que feu Aisha i Mon.
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  7. Un sopar perfecte? Noooooo! Perfectíssim! Qui el pogués tastar!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb la recepta i unes gambetes ...a preparar-lo Olga!!!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  8. Qué curiosa, no lleva huevo pero se ve super rica.
    Bss

    ResponElimina
    Respostes
    1. No lleva huevo Rosa y no lo hechas de menos porque está riquísima.
      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  9. Em recorda a les "tortillitas de camarones" que menjo cada estiu a Cádiz....
    Un dia d'aquests les faig per sopar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ha de ser una versió d'aquelles tortillitas Albert!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  10. Una tortilla diferente a la habitual manera de hacerla sin huevos y que los hermanos Torres han logrado que sea original aromática y buena.Muy acertada tu propuesta.
    petons

    ResponElimina
  11. Quin plat més bó!!! Per dinar o sopar un plat perfecte!!!! Petons,

    ResponElimina
  12. Quina bona pinta aquesta truita!I sense ou!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Curiós veritat que sense ou sembli que en porta?
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  13. Riquísimas estas tortitas, me encantan!!
    mariapatatafria

    ResponElimina
  14. En casa hemos comido tortillitas de camarones toda la vida, mi madre las hace muy ricas, yo intento imitar su receta, pero no me salen igual. En toda la provincia de Cádiz es muy común encontrarlas en los bares como tapa. Las he probado en muchos sitios, pero sin duda alguna, para mí las más buenas son unas que hacen en Sanlúcar de Barrameda, en Casa Balbino, en internet llegan a decir que son "El templo de las tortillas de camarones", a pesar de que este tipo de afirmaciones tan exageradas no me gustan mucho, reconozco que las cocinan de maravilla. Por cierto, jamás las he probado con la piel de naranja, y ya te digo que son años comiéndolas, siempre se aprende algo nuevo jajaja le pondré la próxima vez que las haga.

    Muchas gracias por tu receta de las croquetas de pan, me vendrá genial para cuando vuelva a tener pan

    Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es la versión Hermanos Torres Javier. Seguro que las de casa Balbino deben ser geniales.
      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  15. oooohhhhhh jo em quedo amb l'opció de la llesca ben sucada...quina meravella de plat, felicitats!! petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A casa tots van triar la llesca de pa amb la truiteta, menys jo... per allò de les calories heheh
      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  16. Me parece una idea genial, no las he preparado nunca pero oye con esta sencillez dan ganas de prepararlas ya, felicidades guapa ;)

    ResponElimina
  17. Aquesta truita deu estar molt bona. Es un plat perfecte per la meva casa.
    Petons

    ResponElimina
  18. De tapa o de cena sencilla y con mucho sabor. Me encanta
    besos

    ResponElimina
  19. Els srs.Torres són nous per mi: simplement no miro la T.V però val a dir que m'està picant el cuquet! Aquesta truita és un plaer al quadrat!! I hi ha un parell de detalls que m'agraden molt com ara la ratlladura de taronja i la farina de cigrons... sensacional! L'has brodat reina!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc els he vist mai a la tele, això ho compartim Dolors no la veig o la veig molt poc!
      Però receptes faciletes i per a fer sense complicacions he trobat que en tenen força.
      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  20. Es una d'aquelles coses que he sentit mil vegades i mai he probat o fet... Em guardo la recepta! Petons.

    ResponElimina
  21. MMMMMMMMmmmmmm. ja imagino el gust que pot tenir. sencill, facil y bo. Que mes volem???
    Petons princessa

    ResponElimina
  22. Més que bonas!!! M'encanten aquestes truitetes, jo les faig igual pero amb la proporció de farines diferent, provaré aquesta versió ;-)
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides