1.2.13

Cargols de mar i allioli amb julivert

Un aperitiu?
Un segon plat tipus pica-pica acompanyant uns musclos i unes cloïsses?
En el nostre cas ha estat la segona opció!


 Escaldats dos minuts en aigua de mar  i refredats en gel.
Un allioli fet a morter amb una cullerada de julivert picat barrejat a l'últim moment.                                                                                    

Uns quants musclos i unes cloïsses... hem fet un dinar amb gust a mar...  i sense trencar cap guardiola!

11 comentaris:

  1. Nena,
    Els cargols de terra no m'agraden gaire, però aquests m'encanten. Amb allioli ni et dic, i ja ho dius molt bé sense trencar cap guardiola...
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  2. M'encanten els cargols de punxa!!! i amb aquesta salseta.... mmmm... petonets

    ResponElimina
  3. Amb els cargols de terra no puc, però en canvi aquest m'agraden molt ;)

    ResponElimina
  4. Que buenos, cuanto tiempo hace que no los pruebo y ahora al verlo me lo ha recordado, pero es que en casa a nadie les gusta, y a lo mejor me doy el capricho, por que es un delicioso aperitivo.
    Un beso.

    ResponElimina
  5. Ohhhhh!!! quins records de quan era petita i un pescador amic me'ls donava tots a mi!!!!

    ResponElimina
  6. Que hi ha millor que uns bons cargols de mar acompanyats d'all i oli!!?'
    a mi m'agraden molt i en faig tot sovint. M'apunto la variació del julivert per a la próxima!!
    ptns!!

    ResponElimina
  7. Ummm! Boníssim! Em ve la gana. Sort que ara me'n vaig a casa ma mare a menjar un arròs de peix insuperable!

    ResponElimina
  8. Aviu he fet jo un pica pica amb sabor a mar!!!. Molt bó el que presentes tu.

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.