13.1.13

Restaurant Hotel del Prado*** cuina cerdana de referència!

Aquesta blocada fa uns quants dies que havia d'estar feta però a casa meva aquesta setmana s'ha aturat el món... demà es presenta el TREBALL de RECERCA i tots i tothom hem estat pel que toca i la resta... a partir d'avui tornem-ho a engegar tot.

Doncs aquí teniu l'entrada del dinar del dia de Reis, no per anar tard he volgut deixar de fer-la, ja que val la pena!!


Quan surts de Puigcerdà, agafant la carretera que porta a Llívia, just a la cruïlla podem veure l’Hotel delPrado. Val la pena parar el cotxe per anar a fer un dinar i degustar cuina de la zona, feta amb productes de proximitat, cuina amb gust a la Cerdanya... però també hi podem trobar cuina amb producte de fora d'excel·lent qualitat.

Ens agrada anar-hi per tancar temporada de vacances o quan coincideix alguna celebració amb una estada per la zona. És un restaurant  amb tres menjadors i a vegades  quan veus un local tan gran et tires enrere ja que penses que no et podran atendre bé, doncs, res més lluny de la realitat, nosaltres ens hi sentim bé, molt bé; el tracte amb el servei del restaurant és cordial i afable, no es pot fer distinció entre els cambrers i la família mestressa del local, tots venen a saludar-te, pares, fills i néts, tots dedicats al negoci i fent el possible perquè tot funcioni bé.
Aquesta vegada ha estat el dinar del dia de Reis, punt i final d’unes vacances de Nadal.
No estava ple de gom a gom, es notava que la gent ja havia començat a marxar cap a ciutat. Taules amb famílies senceres; molts pares i fills, i també alguns amb els avis... nosaltres hi vam anar tota la família sencera   ( pare, mare i filla), quina millor manera de celebrar el dia de Reis!
Podem triar, hi ha el menú del dia, el menú de temporada i la carta... nosaltres som tres, doncs un de cada manera!

Mentre esperem ens serveixen el vi, un PERLAT 2009,  ens  porten uns entreteniments de la terra...secallona , bull blanc i pa amb tomàquet.    
  


Els primers, racions generoses de sopa de galets amb pilota, foie amb poma confitada i brandada de bacallà.
                                                               
Els segons, costelles de xai a la brasa amb carxofes farcides i canelons de carn i ceps.

I de postres, tortell de Reis de nata, com mana la data, sorbet de gerds i gelat de Xixona.
 


I tal com mana la data... ens va tocar la fava
  Acabem amb els cafès... i  ens porten un tallet de tortell de crema per a cadascú... per acabar-ho d’arrodonir.


Un bon any, desitjos d’un bon viatge de tornada a casa i un a reveure...  ja que saben segur que intentarem no tardar massa en tornar-hi a anar.

13 comentaris:

  1. Quins bons plats que serveixen en aques Restaurant-hotel. A mes la Cerdanya es molt bonica i a llivia, poble aillat dins de frança hi ha una farmacia molt antiga

    Una Abraçada, Agustí Cangrejo Grande

    ResponElimina
  2. El lliurament del Treball de Recerca és una gran cita, sembla que s'acabi el món, je je je...
    Prenc nota de la recomanació, que tornant d'esquiar a vegades parem per allà ;)

    ResponElimina
  3. Tots els plats pareixen boníssims! Molt bona recomanació!
    petons

    ResponElimina
  4. Quan vaig estar a Puigcerdà no va poder ser, però va quedar pendent! I tant que sí! :)

    ResponElimina
  5. Precisament el proper cap de setmana el passarem a al Cerdanya. Me l'apunto!!! Gràcies per la recomanació...
    Petons

    ResponElimina
  6. En aquesta hora que ja he d'anar a fer el sopar se'm fa la boca aigua, quina pinta!Petons.

    ResponElimina
  7. En aquesta hora que ja he d'anar a fer el sopar, se'm fa la boca aigua,. Quina pinta! Petons.

    ResponElimina
  8. Els plats tenen molt bona pinta, es qüestió de deixar-lo a pendents
    Petons

    ResponElimina
  9. Au, au!!! Quina envegeta ens has fet presentant-nos aquest menú tan exquisit!!
    Que hagi molt bona nota al treball de recerca......
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  10. Mira que fa anys que hi passem per davant (més de 40!) i encara no hi he menjat mai. Serà qüestió de provar-ho alguna vegada. Tot té bona pinta la veritat...

    ResponElimina
  11. Això és viure i cuidar-nos molt bé, nena: en sabeu.
    Ptnts,
    Nani

    ResponElimina
  12. Hola guapa,
    vinc a dir-te que moltes gràcies per la teva recomanació. Ha estat tot un encert. Fa un parell de caps de setmana que hi varem a anar a dinar i ens va agradar moltíssim. El menjar boníssim i el servei molt atent i trempat. Un lloc molt recomanable al qual tornarem segur.
    Petonets

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.