18.6.12

T de Cuina... un plaer!

 Anar a Tarragona a la part alta és un autèntic plaer, carrers estrets, porxos, la catedral.... no puc negar que és una ciutat bonica.... i penseu que si jo us dic això té molt de mèrit, recordeu que una servidora és de Reus ;-)
Val la pena acostar-s'hi de tant en tant a Tarragona, per passejar... i com no...per fer un bon dinar!

Avui tocava dinar al Taller de Cuina. La setmana passada a través de Tarragona Gastronòmica ens va tocar un menú degustació i aquest migdia  hi hem anat.

La meva idea era fer un menú degustació de Peix Blau... però vet aquí que, volent ser una bona mama, he pres a la meva xiqueta, a qui el peix blau no li fa massa goig... i com que el menú degustació és per a tots o per a  ningú, i no hi ha hagut manera de fer-la canviar d'idea hem fet el menú de diumenge... boníssim també!

Per començar:
 
Coca de tonyina amb verduretes i crema suau de romesco


Ajoblanco de meló amb ravioli de bleda i mascarpone

Saltejat de patates, calamars i espàrrecs amb ou a baixa temperatura.

A continuació:

Coquelette desossada, farcida amb gírgoles, regada amb salsa de ratafia i peres


Arròs al forn de llagostins, musclos i calamars.

De postres:

Brownie de xocolata i gelat

Pastís de formatge a la llet cremà

Un local acollidor, on  el noi que ens servia, l'Oscar,  es "barallava" amb un grup d'escocessos per fer-se entendre i al final ho va aconseguir,  un menjador petit i tranquil, un lloc a tenir present a l'hora de baixar a Tarragona.

Només tornar a donar les gràcies a Tarragona  Gastronòmica i a Taller de Cuina per haver-nos acollit tan  bé.






12 comentaris:

  1. Quina sort la teva filla!!!!! Si algun dia pasas per Montserrat el Restaurant Masia el Casot esta molt be, jo sempre hi vaig amb la meva familia, es menjar tipic catala pero bonisim!!!

    ResponElimina
  2. Doncs sí, és estrany tantes floretes cap a Tarragona de part d'una reusenca XD
    De totes maneres, el premi s'ho val ;-)

    ResponElimina
  3. Caramba ....quina degustació !!! estupendo tot...per quedar com senyors !!!
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Malgrat no fer el àpat del Peix Blau...aquest menú fa molt bona pinta...els postres sobretot!!!! Tarragona s'ho val, sens dubte!!!! ptnts

    ResponElimina
  5. Mireia, la meva filla si que va tenir sort... però jo em vaig quedar sense el menú degustació de Peix Blau :-( què hi farem. M'apunto la teva proposta per si algun dia ens aturem per aquella zona!

    Surfzone, mal m'està dir-ho però Tarragona, com a ciutat, es mereix unes quantes floretes... encara que siguin floretes ganxetes heheh.

    Mamilu, com a autèntics senyors vam quedar.

    Marta, això de voler fer de bona mama a vegades porta a situacions com aquesta, i per no fer el numeret vaig haver de ser jo la que canviés de plans ;-(

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. Quin menú degustació!!! Que bo......
    Petonets

    ResponElimina
  7. Hola!

    Malgrat i que no és la primera vegada que passo pel teu blog, avui t'hi deixo un comentari perquè me n'he fet seguidora... Vaig reiniciar un blog fa un temps i torno a estar "connectada" en aquest món! Encantada!

    ResponElimina
  8. quines coses més bones, delicatessen!!!

    ResponElimina
  9. Recomanació apuntada, ja n'he sentit a parlar molt bé... serà qüestió de fer parada a Tarragona tornant d'escalar a la Musara ;)

    ResponElimina
  10. Quin plaer veure aquest post d'una ganxeta! Amiga, gràcies de part dels tarragonins. Un bon menú vas menjar eh.....
    Nani

    ResponElimina
  11. Quina sort, tot haver canviat per la teva filla, es cosa de pares!!!!!
    D’aquest ja en tenim bones referències, i esta a la llista per quan parem a Tarragona,
    els plats es veuen molt bé
    Petons

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.