El dia després...

Aquest cap de setmana per les meves terres ha rodat el RallyRACC Catalunya Costa Daurada 2010.

Dissabte, dia 23, la cursa va sortir de Salou i va enfilar 26'51 Km per Santa Marina, 2'48 per la Mussara i 16'32 per Riudecanyes. L'afluència de públic va ser molt elevada.




És bonic que els nostres pobles acullin un esdeveniment esportiu d'aquest tipus, és bonic veure paisatges coneguts per la televisió, llocs que si no fos pel Rally gairebé ningú sabria situar-los al mapa. És bonic veure que hi ha tanta gent que s'interessa per aquest esport i pels seus protagonistes i es desplacen per veure'ls de ben aprop.

Res a dir, si avui dia 24, aquells que vivim a les rodalies d'on ahir va còrrer el Rally i que normalment anem a la Mussara, a fer caminades, a buscar rovellons o simplement a prendre el sol i gaudir de la natura no haguéssim hagut de conviure amb això:


Calia?

Comentaris

  1. Totalment d'acord, avui nosaltres teníem clar que NO podíem anar a la Mussara a escalar :(

    ResponElimina
  2. Dolça
    Moltes gràcies pel teu comentari, que m'ha arribat al cor. L'objectiu de l'entrada de l'aniversari no era fer una demostració d'antiguitat, era donar les gràcies a la gent que m'anima a anar-ho completant, i anar compartint, desinteresadament, la meva afició amb tothom, i amb ningú en concret.
    Des de darrera de la teva pantalla, de tot cor, gràcies per aquest moment que has trovat per donar-me ànims.
    Aniré entrant en el teu blog, però has posat molts, i no se quin és el teu principal ( o pot ser ho son tots ? )

    ResponElimina
  3. Quina vergonya. No vull dir que el col.lectiu del motor sigui pitjor que altres perque prou que veiem amb el futbol com està la cosa. Però per alguna raó no m'ha sorprès el resultat del dia desprès. Una llàstima.

    Ara bé, al RACC com a organitzador se li hauria d'exigir que deixi les coses com estàven abans.

    ResponElimina
  4. Vagis on vagis de la muntanya sempre hi ha algún "souvenir" fastigós o una colla... Si a més a més és l'endemà d'un esdeveniment important, ja no m'ho vull ni imaginar!.A vegades costa més fer-ho malament que bé, però hi ha gent disposada a ESFORÇAR-SE per ser bruta.... Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Segons diuen avui a la radio ha estat un complert èxit organitzatiu... doncs vaja...

    ResponElimina
  6. Si, jo també ho he sentit a la ràdio hi havia per trucar, però sempre la mateixa història, els organitzadors haurien de tenir més reponsabilitats si mes no, com a mìnim que deixin les coses com se les han trobat.

    Una vergonya com a tot arreu quant hi ha un acte sigui del que sigui a prop de la muntanya.

    ResponElimina
  7. Ja se sap, on hi ha gent (sobretot si és multitud), després veus la brutícia que hi han deixat. Només cal veure qualsevol festa, concert, esdeveniment esportiu... Una pena que siguem tan bruts!

    ResponElimina
  8. Només cal anar a buscar bolets per adonar-te que de persones inciviques n' hi ha per totes bandes...

    ResponElimina
  9. No, no calia, de cap de les maneres, però ja se sap, cadascu va a la seva i a la resta que els bombin. Que hi farem?

    ResponElimina
  10. Calla, calla i no me´n parlis que teniem un replà dins el tros ple de merda literalment, la gent van acampar allà i no en van tindre prou en deixar tota la porqueria que van generar que per mes inri ens van netejar l´hort.
    N´ñ estic del rally fins més amunt.

    una abraçada i gràcies per enssenyar el qeu la gent no veu.

    ResponElimina
  11. L'últim cop que van passar per aquí Osona (fa uns 8-10 anys) ja vam viure aquesta mateixa situació: la gent deu creure que les escombraries desapareixen soles... en fi, així va el món.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides