Entrades
Crema de cloïsses al vermut@CatalunyaCuina
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Amanida de maduixes i gambes @Color y Sabor de temporada
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Crema d'escarola i poma, amb ou poché, encenalls de tòfona i cruixent de quinoa
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Focaccia de calçots @cooking the chef
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Pesto de col Kale @PànxingCerdanya
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Coca de forner de llardons amb Vermut Miró @CatalunyaCuina
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Patates aplastades @ColorSabordeTemporada
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Teleras@CookingTheChef
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Canana a la brasa amb parmentier de patata @PànxingCerdanya
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Peres al vermut @Catalunya Cuina
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions