Entrades
Coc d'avellana de les àvies del Priorat @CaRosset
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Rotllo de matafaluga @LaCuinaDeMariaPochConstantí
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Arròs de sobrassada amb carxofes
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Costelles de cabrit sobre xips de carxofa, crep de patata amb cruixent de formatge Clot de Botà@PànxingCerdanya @Montmelús
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Espatlla de cabrit a l'allet
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Pastes de xocolata i mató @Agroalimentaria @LàcticslEsquella
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Popets amb patates
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Galetes salades de formatge
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
La cuina de Maria Poch Constantí.
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Caldereta de bou de mar
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions