Costelles confitades en oli #RibsInternationalDay
El 27 d'abril és el dia internacional de les costelles, sona millor dit en anglès #RibsInternationalDay. I el repte #InternationalDay d'aquest abril va d'això, de cuinar costelles.
La meva proposta no és exactament un plat, més aviat és una preparació prèvia per tenir les costelles a punt per quan vulguem fer alguna recepta, he cuit les costelles a baixa temperatura i les he conservat en oli, posades en un pot de vidre les tenim a punt per quan vulguem.
Necessitem:
- 4 tires de costelles tallades a trossos
- Alls
- Herbes (p ex: farigola i llorer)
- Una mica de pebre en gra
- Un bitxo (si es vol)
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
És una elaboració llarga, però no és gens complicada. Si no es vol fer sous vide es pot coure la costella a foc lent, fent xup xup i una mica abans de que estigui totalment cuita passar-la al pot amb l'oli.
I si voleu agafar idees de com cuinar unes costelles entreu en aquest enllaç i veureu totes les propostes del #InternationalDay d'aquest mes d'abril.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.