Costelles confitades en oli #RibsInternationalDay
El 27 d'abril és el dia internacional de les costelles, sona millor dit en anglès #RibsInternationalDay. I el repte #InternationalDay d'aquest abril va d'això, de cuinar costelles.
La meva proposta no és exactament un plat, més aviat és una preparació prèvia per tenir les costelles a punt per quan vulguem fer alguna recepta, he cuit les costelles a baixa temperatura i les he conservat en oli, posades en un pot de vidre les tenim a punt per quan vulguem.
Necessitem:
- 4 tires de costelles tallades a trossos
- Alls
- Herbes (p ex: farigola i llorer)
- Una mica de pebre en gra
- Un bitxo (si es vol)
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
És una elaboració llarga, però no és gens complicada. Si no es vol fer sous vide es pot coure la costella a foc lent, fent xup xup i una mica abans de que estigui totalment cuita passar-la al pot amb l'oli.
I si voleu agafar idees de com cuinar unes costelles entreu en aquest enllaç i veureu totes les propostes del #InternationalDay d'aquest mes d'abril.
Eres buena previsora con esa elaboración, puede salvar más de una rica comida.
ResponEliminaBss
Perdón, he querido decir más de una rica comida.
ResponElimina¡¡Hola Glòria!! Pues qué ricas tienen que quedar así las costillas, cocinadas a baja temperatura, con las especias y el aceite. ¡Todo sabor! También viene bien tenerlas guardadas, así, te llega un apagón, y las sacas para comer, pues frías también tienen que estar muy buenas. Besitos.
ResponEliminaHola Gloria. Pues que quieres que te diga, a mí me suenan mejor en español, tiene más potencia «día internacional de las costillas», en inglés suena como si no se oyera 😂 😂.
ResponEliminaNo he preparado nunca las costillas así, siempre que las hago es para acompañar a otros ingredientes. A mí me encantan así que tal y como las has preparado deben estar estupendas para acompañamiento y de esa forma ya se tiene algo adelantado.
Un abrazo.