Rosquilles d'anís
Tenir galetes fetes a casa ens agrada i aquestes són ben diferents als blaiets que durant més de mig mes han estat presents a casa nostra, de família i amistats.
- 250 g de farina
- 1 culleradeta de llevat químic
- Un polsim de sal
- 100 g de mantega
- Dues cullerades de licor d'anís dolç
- 1 cullerada de matafaluga
Necessitem per a 30 rosquilles:
Les he fet amb el TMX però amb qualsevol amassadora o fins i tot posant tots els ingredients en un bol i amassant amb les mans les fareu en un tres i no res.
Ho posem tot al bol del TMX i ho fem barrejar 30 segons a V5.
Preparem una safata que pugui anar al forn amb paper sulfuritzat.
Preescalfem el forn a 180º
Fem boles amb la massa, de la mida d'una nou més o menys, amb un dit fem el forat i donem la forma de rosquilla.
Ho fem coure 12-15 minuts fins que vegem que agafen una miqueta de color, però no massa, han de quedar blanquetes.
Les deixem refredar una miqueta damunt la mateixa safata del forn i després fem que es refredin del tot damunt una reixeta.
Les empolvorem amb sucre glaç i ja les tenim a punt .
Ben desades en un pot de vidre poden durar uns quants dies... o no.
Hola Gloria. Me he alegrado mucho al recibir tu comentario.
ResponEliminaY máxime leyendo esta entrada con estas exquisitas rosquillas.
Te han debido salir exquisitas y ahora si pudiera me comería unas cuantas porque estoy seguro de que son tentadoras.
Un abrazo.
Quines rosquilles! ...amb aquell sabor i aroma a dolç tradicional😍
ResponEliminaTindré en compte la teva recepta!
Petonets,
Olga
Hola Gloria!. Me han encantado tus rosquillas ya que son diferentes a las que yo hago y pintaza la que tienen.
ResponEliminaAsí que con tu permiso me las llevo, hace muchos años que no preparo y me has hecho salivar.
Un fuerte abrazo.
¡¡Hola Gloria!! Este tipo de dulces me recuerdan ya a la semana santa, y bueno, este año la tenemos ya a la vuelta de la esquina, y en nuestro caso, empalmamos casi las Fallas con las semana santa. Los roscos de anís son de esos dulces que están mucho más ricos caseros que de compra y no son difíciles de hacer y están buenísimos. No hay más que ver lo ricos que te han quedado y la buenísima pinta que tienen. Besitos.
ResponEliminaUnes rosquilles d'anís de luxe. T'han quedat meravellosament bé. Prenc bona nota i te les copiaré. Petons
ResponElimina¡Qué ricos! ¡Me encantan los rollitos de anís! Besitos.
ResponElimina