Rosquilles d'anís


Tenir galetes fetes a casa ens agrada i aquestes són ben diferents als blaiets que durant més de mig mes han estat presents a  casa nostra, de família i amistats.
                   
      Necessitem per a 30 rosquilles:
    • 250 g de farina
    • 1 culleradeta de llevat químic
    • Un polsim de sal
    • 100 g de mantega
    • Dues cullerades de licor d'anís dolç
    • 1 cullerada de matafaluga

    Les he fet amb el TMX però amb qualsevol amassadora o fins i tot posant tots els ingredients en un bol i amassant amb les mans les fareu en un tres i no res.

     Comencem triturant les llavors de matafaluga i barrejant-les amb el licor d'anís. 
    Ho posem tot al bol del TMX i ho fem barrejar  30 segons a V5.
    Preparem una safata que pugui anar al forn amb paper sulfuritzat.
    Preescalfem el forn a 180º
    Fem boles amb la massa, de la mida d'una nou més o menys,  amb un dit fem el forat i donem la forma de rosquilla.
    Ho fem coure 12-15 minuts fins que vegem que agafen una miqueta de color, però no massa, han de quedar blanquetes.
    Les deixem refredar una miqueta damunt la mateixa safata del forn i després fem que es refredin del tot damunt una reixeta.
    Les empolvorem amb sucre glaç i ja les tenim a punt .
    Ben desades en un pot de vidre poden durar uns quants dies... o no.

    Comentaris

    1. Hola Gloria. Me he alegrado mucho al recibir tu comentario.
      Y máxime leyendo esta entrada con estas exquisitas rosquillas.
      Te han debido salir exquisitas y ahora si pudiera me comería unas cuantas porque estoy seguro de que son tentadoras.
      Un abrazo.

      ResponElimina
    2. Quines rosquilles! ...amb aquell sabor i aroma a dolç tradicional😍
      Tindré en compte la teva recepta!
      Petonets,
      Olga

      ResponElimina
    3. Hola Gloria!. Me han encantado tus rosquillas ya que son diferentes a las que yo hago y pintaza la que tienen.
      Así que con tu permiso me las llevo, hace muchos años que no preparo y me has hecho salivar.
      Un fuerte abrazo.

      ResponElimina
    4. ¡¡Hola Gloria!! Este tipo de dulces me recuerdan ya a la semana santa, y bueno, este año la tenemos ya a la vuelta de la esquina, y en nuestro caso, empalmamos casi las Fallas con las semana santa. Los roscos de anís son de esos dulces que están mucho más ricos caseros que de compra y no son difíciles de hacer y están buenísimos. No hay más que ver lo ricos que te han quedado y la buenísima pinta que tienen. Besitos.

      ResponElimina
    5. Unes rosquilles d'anís de luxe. T'han quedat meravellosament bé. Prenc bona nota i te les copiaré. Petons

      ResponElimina

    Publica un comentari a l'entrada

    Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

    Entrades més llegides