Cheese cake salat amb verdures @Làctics l'Esquella



Darrera newsletter de l'any. Sembla ahir que l'Isabel, de Làctics l'Esquella,  em va dir que en publicaríem una cada trimestre i ja veieu... la quarta i darrera del 23 😉.
Aquesta vegada he cuinat un pastís de formatge, però no per a les postres, per a un primer plat acompanyat d'amanida,  per a un sopar, per a un pica-pica... o per a quan vulgueu.



Necessitem per a un pastìs per a 6 persones:
- 3 ous mitjans
- 200g de formatge en crema Làctics l'Esquella
- 100g de mató Làctics l'Esquella
- 20 g  d'un formatge , de la Cerdanya, curat de cabra o d'ovella, ratllat.
- 1 ceba petita
- 1 pebrot verd
- 25 g de farina d'arròs
- Unes quantes fulles d'alfàbrega fresca
- Pebre negre mòlt
-Oli d'oliva verge extra

Tallem el pebrot i la ceba en juliana i ho posem en una paella, tapada, amb una miqueta d'oli, a foc baix, fins que s'hagi estovat una mica, més o menys seran uns 10 minuts. 
Ho retirem del foc i ho deixem tapat mentre preparem la resta de la recepta.

Encenem el forn a 180º, a dalt i baix.
Posem en un bol el formatge crema amb el mató i ho barregem bé. Hi afegim el formatge ratllat, els ous i la farina mirant que no ens quedi cap grumoll. Al final hi posem l'alfàbrega ben petita i el pebre mòlt.
Jo aquest pas l'he fet amb el TMX, 

Folrem un motlle rodó amb paper de forn i hi aboquem la meitat de la massa. Al damunt hi posem la meitat del pebrot i la ceba cuita. Hi posem la resta de la massa i al damunt el que ens queda de les verdures.

Ho posem al forn que tenim calent a 180º, només per sota, i ho deixem coure uns 40-45 minuts o fins que vegem que ja ha quallat i està daurat pel damunt.

Deixem que es refredi una mica abans de desemmotllar-la.
Ens la podem menjar freda, però us recomano menjar-vos-la tèbia... a nosaltres ens agrada més.

I si a més de pebrot i ceba hi posem pastanaga tindrà més color, poseu-hi el que tingueu a la nevera i feu-lo, veureu com no serà l´'unica vegada que el fareu.





Font de la recepta:



 



Comentaris

  1. Visualmente este pastel de queso es todo un espectáculo y ya imagino que debe de estar riquísimo

    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Se ve delicioso y me encanta encontrarme con una version salada, que bien!
    Besos

    ResponElimina
  3. Menuda pintaza! Para deleitarse de gusto y sorprender a nuestros invitados estas navidades... Feliz día!

    ResponElimina
  4. Hola, aquest pastís de formatge es veu genial. La combinació d'aquests formatges segur que en potencia el sabor. Em menjaria un bon tros amb molt de gust. Petons

    ResponElimina
  5. Hola Gloria. No suelo hacer muchos pasteles de queso ya que en casa soy el único que lo toma y según cual.
    Este pastel que has hecho tiene todo el aspecto de estar delicioso. Una mezcla sensacional y que debe aportar un sabor único. Una maravilla.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  6. Te ha quedado un pastel de queso diferente y con todo lo que lleva seguro está delicioso, te tomo prestada la receta y no tardaré en probarlo. Un beso

    ResponElimina
  7. Esta versión salada debe de ser un capricho para el paladar. Me encanta esta versión.besos

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides