Sobrassada vegana
No sé si li hem de dir sobrassada vegana o paté de tomàquets secs, el que si sé és que des que la faig triomfa .
Súper senzilla de fer i soluciona un aperitiu o uns entrans a compartir.
Necessitem:
Necessitem:
- 100g de tomàquets secs
- 1 all
- 60g de pinyons crus
- 4 cullerades d’oove
- 1 culleradeta de pebre vermell de la Vera dolç
- 1 punta de culleradeta de pebre vermell de la Vera picant (o més si la volem picantona)
- 1/2 culleradeta de sal
Hidratem el tomàquets secs una mitja hora en aigua calenta.
Els colem però reservem l’aigua.
Posem tots els ingredients al bol de la batedora o a la TMX i ho triturem fins aconseguir la textura que té la sobrassada, si ens quedés massa espès podem anar afegint una mica de l’aigua de rehidratar els tomàquets.
Es conserva fins a 5 dies a la nevera.
Esta sobrasada la tengo pendiente de hacer, aunque todavía no le ha llegado la hora. Desde que la vi me gustó y ahora que tú le has dado esta presentación tan buena me gusta más. Espero no tardar en prepararla porque se que me estoy perdiendo algo muy bueno.
ResponEliminaBss
Holaaa!!! quina pasada !!! sembla sobresada...me encantan aquestas receptes sencilles pero que donan tanta sortida a moltes coses,,,jo me la posaría a per tot !!!
ResponEliminaPetonets,
Hola maca, la he tastat i sé que està molt bona, t'ha quedat perfecta!!!!. petons!!!!
ResponEliminaHola Gloria. A pesar de que soy un aficionado yo la llamaría paté de tomate 😂😂, pero tú eres quien la ha hecho y puedes ponerle el nombre que quieras, que para eso eres la autora 😂😂.
ResponEliminaDe lo que no hay duda es de que tiene que estar muy rica. En tostada, genial.
Espero que te encuentres bien.
Cuídate y pasa unos buenos días.
Un abrazo.
Llámala como quieras, el caso es que estará de miedo, está claro que triunfará encima de la mesa allá donde la lleves
ResponEliminaPetons!!
Molt bona proposta!!! M'encanta! Petonets
ResponElimina