Panna cotta de torró de crema cremada
I amb aquesta recepta ja acabo el torró de crema cremada :-)
Vaig tenir una colla d'amics a sopar, tots ells bons menjadors, la qual cosa em va suposar una estona llarga fent aperitius i volia fer unes postres bones però que no m'entretinguessin massa, ja que anava una mica amb el temps just. I vet aquí que la recepta de l'Olga i aquella barra de torró de crema cremada em van solucionar les postres i us he de dir que molt satisfactòriament.
Necessitem:
Vaig tenir una colla d'amics a sopar, tots ells bons menjadors, la qual cosa em va suposar una estona llarga fent aperitius i volia fer unes postres bones però que no m'entretinguessin massa, ja que anava una mica amb el temps just. I vet aquí que la recepta de l'Olga i aquella barra de torró de crema cremada em van solucionar les postres i us he de dir que molt satisfactòriament.
Necessitem:
- 500g de nata (35%)
- Torró de crema cremada, hi vaig posar tot el que em quedava, uns 300g)
- 3 fulles i mitja de gelatina
Posem la gelatina a hidratar en aigua freda
Barregem la nata amb el torró i ho posem en un cassó, remenant fins que es desfaci del tot mirant que no arribi a bullir. Ho retirem del foc
Hi posem les fulles de gelatina ben escorregudes i ho seguin remenant fins que estiguin ben desfetes.
Ho aboquem als gots on ho volguem servir i ho deixem refredar a la nevera unes tres hores.
Una mica abans de dinar hi he tirat una mica de sucre per sobre i ho he cremat amb el bufador... així ha estat més intens el gust a crema cremada.
Veureu que no hi he posat sucre però em va semblar que amb la que porta el torró n'hi havia d'haver prou i ho vaig encertar de ple!
Si encara us queda torró... una bona opció per aprofitar-lo
Jo segur que l'aprofito!!! I el sucre cremat.....quin toc d'excelència!!! Si és que tinc una padrina bloguera......
ResponEliminaMoltes gràcies per enllaçar el meu bloc, Dolça!!!
Petons i...molt bona setmana!
Olga
Que buena opción para ultimar turrón que aún sigue quedando en las casas.
ResponEliminaBesazos.
Mmmmm, sembla boníssima! Bona recepta d'aprofitament!
ResponEliminaMarta
Hola Gloria. Siempre hay que aprovechar los restos de lo sobrante o no utilizado de las pasadas fiestas. Y por lo que veo tu le has sacado un gran rendimiento.
ResponEliminaHe hecho bastantes pannas cottas pero de turrón nunca jj. la verdad es que este año no me ha sobrado ya que no he comprado, aunque reconozco que me gusta.
Con este postre disfrutaría mucho porque además de que la panna cotta me encanta hecha con este turrón debe ser fabulosa.
Un abrazo
Mira, acabo de venir del blog de l'Olga, que també ha fet una pannacotta. Noies, m'heu animat a fer-ne, i així acabo els torrons que encara tinc. Petons.
ResponEliminaA casa ja no ens queden turrons de cap mena però veig que els has fet servir tots! Aquests gotets tenen molt bona pinta, segur que dolços però no massa, perfectes per no estar-se a al cuina mentres els convidats estàn xarlant1
ResponEliminaBona setmana,
palmira
Palmira, quan tens gent a casa cal buscar coses que siguin bones o molt bones i que no et compliquin massa la vida, i aquí en tenim un exemple!
EliminaPTNTS
Dolça
Quina passada de postre,i amb només 3 ingredients!! molt be!! petons
ResponEliminaA vegades Roser com més senzill més bo. I aquesta vegada ha estat així.
EliminaPTNTS
Dolça
Gloria me encanta que bonísima recepta,,una abraçada
ResponEliminaRealment, Elena, va quedar molt bona!
EliminaPTNTS
Dolça
Aquestes receptes que has fet amb el torró sobrant, aquests darrers dies, han millorat el producte original...Mare de Déu...el pròxim Nadal m'hauré de controlar per no amagar el torró per poder preparar-les al gener! Petons!
ResponEliminaSempre se'n pot comprar una barra de més... però l'hauràs d'amagar, Mònica, perquè amb l'exercit que tens per casaaaaa heheh
EliminaPTNTS
Dolça
jijjijij jo vaig acabar així el de xixona :)
ResponEliminaUna bona manera d'enllestir amb els torrons Gemma.
EliminaPtnts
Dolça
La panna cotta és un postre deliciós i que porta poca feina, segur que aquest amb el sabor de crema cremada ha d'estar deliciós!! un petó!
ResponEliminasaps que no n'havia fet mai a casa??? En faré més sovint ja que realment en porta moooolt poca, de feina!
EliminaPTNTS
Dolça
La panna cotta m'encanta! I aquesta recepta és genial per aprofitar l'últim torró que quedava!! Ara ja si, fins l'any que ve torró jeje. Segur que els convidats van gaudir molt.
ResponEliminaMolts petons
Ara ja si, Núria!!! Fins l'any qye ve :-)
EliminaPTNTS
Dolça
Buena salida le has dado a este turron de crema,que debe de quedar genial en esta pannacotta.
ResponEliminaPeto
No sé que vam fer Miquel, però aquest any ens va sobrar un munt de torró d'aquest tipus i hem hagut de fer de tot per aprofitar-lo.
EliminaPTNTS
Dolça
Segur que els amics van agrair que et sobrés torró i els fessis aquesta pannacotta...una altra recepta d'aprofitament al sac!
ResponEliminaEm sembla que si que els va agradar Teresa... i força!
EliminaPTNTS
Dolça