Teules de formatge parmesà amb espàrrecs verds (del blog al plat)
DEL BLOG AL PLAT, convocatòria que des de fa 4 mesos fa la Mercè de Destapant Cassoles. La seva curta trajectòria ja ha passat pel La Cuina de Casa, Fam de Cuina , CRIJOARMAEL i aquest gener és el torn de Les Receptes de St Hilari.
Com ja sabeu he tingut la ma dreta fora de servei i m'ha costat, i encara em costa, posar-me a la cuina, però em vaig dir que del gener no passava i aquí estic, amb una recepta de l'Alfons molt senzilla i molt bona... que en uns aperitius queda d'allò més bé.
Aquí teniu unes teules de formatge parmesà amb espàrrecs verds.
Necessitem:
- - 200g de formatge parmesà
- - 1 manat d'espàrrecs verds
- - 1 all tendre
- - Oli d'oliva
- - Llavors de sèsam
Ratllem el formatge parmesà.
Agafem una safata que pugui anar al forn i la folrem amb paper sulfuritzat. Fem muntanyetes d'un parell de cullerades de formatge cadascuna i les aixafem deixant-les planes i rodones.
Ho posem al forn, a uns 180º, uns 10 minuts o fins que vegem que el formatge està lleugerament daurat.
Immediatament els traiem dels forn i els anem col·locant damunt un corró de fusta perquè vagin agafant la forma de teula ( això s'ha de fer ràpid ja que si es refreden no ens agafaran la forma).
En una paella amb una miqueta d'oli hi posem l'all tendre tallat ben petit i quan ja comença a estar transparent hi posem els espàrrecs tallats i els saltem un parell de minuts.
Posem els espàrrecs a les teules de formatge, tirem unes llavors de sèsam per sobre, una mica de sal grossa i unes gotes d'oli.
Ve de gust?
Parmesà i espàrrecs van molt bé junts i així presentats tot un detall !
ResponEliminaEspero que poc a poc etiguis millor i que la mà ja no et faci patir.
Una abraçada.
Palmira
La millora de la ma és molt lenta, tant que a vegades em desespero... però de mica en mica ho provo de fer tot, encara que hi ha coses que costin... però no m'aturaré pas per una maleïda ensopegada, veritat???
EliminaGràcies.
PTNTS
Dolça
Una molt bona recepta per a "robar"!! és un aperitiu molt vistós i original, me l'apunto perquè el formatge em torna boja ;). un petó!
ResponEliminaHa estat un plaer robar-li a l'Alfons aquesta recepta Eva.
EliminaPTNTS
Dolça
Que bonic t'ha quedat!, jo aquest aperitiu també l'haig de fer algun dia...Podríes posar l'enllaç a l'entrada que he fet amb la meva recepta?, així ho veurà tothom i tú podràs veure totes les aportacions!
ResponEliminaFet Mercè!
EliminaM'ha encantat començar a participar al teu repte. Ja espero el proper blog on anar a xafardejar.
PTNTS
Dolça
I tant que ve de gust. Senzill, bo i amb una gran presència.
ResponEliminaUna abraçada.
Realment és tan bonic que sembla mentida que sigui tan senzill de fer.
EliminaPTNTS
Dolça
Mmmm, una autèntica delícia.
ResponEliminaSi Lolines, moooolt bo.
EliminaPTNTS
Dolça
Buenas tardes Gloria. En primer lugar decirte que me alegro que ya estés casi recuperada. Estos espárragos trigueros y el ajo tierno, servidos en las tejas de queso me parece una receta, muy buena y original. Te han quedado de lujo.
ResponEliminaUn beso Paco
Muchísimas gracias Paco
EliminaPTNTS
Dolça
Quina presentació més bonica!!! Eppp!! I lo bo que deu estar!!! Vaig a veure aquest repte......
ResponEliminaPetonets, Dolça!!!
Olga
Això, això... tu vas a veure el repte i el mes que ve a participar-hi Olga ;-)
EliminaPTNTS
Dolça
fàcil de fer i molt sorprenent, aquestes teules de formatge triomfes segur!
ResponEliminaM'alegro que la mà es vagi posant a lloc :)
És un aperitiu per triomfar Gemma! Com molts dels que té l'Alfons.
EliminaPTNTS
Dolça
Malgrat que la ma no estigui encara al 100% t'ha quedat un plat molt atractiu i molt adient per un aperitiu. Que et milloris
ResponEliminaConxita
Al pot petit
Ja vaig mirar que no fos de difícil elaboració Conxita.
EliminaGràcies
PTNTS
Dolça
Quina recepta més xula! És senzilla, boníssima i amb una presentació espectacular, de les que m'agraden a mi, així que una altra recepta que em queda pendent de fer ;)
ResponEliminaUn petonet!
És tan senzilleta que no ha de quedar a pendents, es fa i llestos Cristina :-)
EliminaPTNTS
Dolça
Que et milloris ben aviat! I la recepta t'ha quedat xulísima i segur que ben bona! Un petó!
ResponEliminaAmb els vostres desitjos de millora no puc fer més que millorar Pilar.
EliminaMoltes gràcies
PTNTS
Dolça
Unes teules fantàstiques
ResponEliminaMuas
Com no han de ser fantàstiques si les he copiat d'on les he copiat Gemma heheh
EliminaPTNTS
Dolça
t'han quedat fantàstics.. i amb una sola ma que encara té més merit!!! ;-)))
ResponEliminauna recepta com dius facil senzilla i resultona... vaja totes com aquesta ,no?
gracies per participar
Una abraçada
Gràcies a tu Alfons per tenir un blog tan fantàstic com el que tens.
EliminaPTNTS
Dolça
Quines teules més maques i gustoses!! Gràcies per explicar com fer aquestes joies de formatge!!
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana!
Jo nooooo Núria, és cosa de l'Alfons!!!
EliminaPTNTS
Dolça
T'han quedat genial les teules! Jo també vaig fer aquesta recepte però vaig fer les teules massa gran i aleshores els espàrrecs "es perdien" per les teules, ha, ha....!! T'ho has sabut fer mida exacta! Una abraçada!
ResponEliminaheheh... ja passen coses com aquesta Anna.
EliminaPerò tu després t'has posat les piles i has fet un trio de receptes magnífiques.
PTNTS
Dolça
Quina preciositat, i han d'estar boníssimes!!
ResponEliminaSussi... és una presentació moooolt bonica, senzilleta de fer i molt bona!
EliminaPTNTS
Dolça