Coc d'avellanes i canyella (36)

El coc de taronja i el de xocolata ja són vells coneguts, així que si voleu us convido a recordar la recepta.
El coc d'avellanes i canyella és una nova incorporació a la meva llista de cocs, la número 36, i a més és una nova recepta amb avellanes que s'incorpora a La recepta del mes.
Per fer-lo necessitem:
Batem els ous amb el sucre. Hi afegim l'oli i la llet. Hi barregem la resta i ho acabem de batre. A l'últim moment hi incorporem les avellanes picades grosses.
Preparem el motlle amb farina i oli perquè no s'enganxi i hi aboquem la massa.
Ho posem al forn, ja calent, a 180º, uns 35-40 minuts.
El coc d'avellanes i canyella és una nova incorporació a la meva llista de cocs, la número 36, i a més és una nova recepta amb avellanes que s'incorpora a La recepta del mes.
Per fer-lo necessitem:
- - un got de farina normal
- - un got de farina integral
- - un got de llet
- - un got d'oli d'oliva Siurana
- - un got de sucre
- - 3 ous
- - un paquet de llevat químic
- - una cullerada de canyella en pols
- - 100g d'avellanes de Reus
Batem els ous amb el sucre. Hi afegim l'oli i la llet. Hi barregem la resta i ho acabem de batre. A l'últim moment hi incorporem les avellanes picades grosses.
Preparem el motlle amb farina i oli perquè no s'enganxi i hi aboquem la massa.
Ho posem al forn, ja calent, a 180º, uns 35-40 minuts.
Wuau!!! quin berenar nena, xocolata, taronja, canyella, avellanes de Reus!!.
ResponEliminaPtns
Dolça; ...bona incorporació aquest coc de avellanes i canyella... està molt ben rebut i queda apuntada aquesta recepta... i d'avellanes de Reus naturalment¡¡
ResponEliminaQue vagi de gust Dolça¡¡ :-D
Sensacional aquest coc. A més, s'ha de fer país, visca les avellanes del Baix Camp!.
ResponEliminaRenoi, això sí que és un bon berenar amb 3 cocs deliciosos! Aquest coc d'avellanes havia de ser mooolt gustós!
ResponEliminaPetons!
No m'extranya que sempre et toquin els postres!!! Si es que com que els claves, doncs la gent vol els teus cocs!!
ResponEliminaUn petonet
Hola reina dels cocs! Ens agrada molt la idea de presentar els cocs, per colors, a més, combinen moltíssim entre si... ja imagino, ara un bocí d'avellanes, ara un bocí de taronja, ara un bocí de...
ResponEliminaUff jo estic a dieta no he mirat massa kles fotos, per cert tinc nova proposta al lateral del bloc
ResponEliminaQuins cocs... ja em veig tastant un bocí de cada, o 2, o 3...amb un talladet al costat...Boníssims!a reveure Dolça.
ResponEliminaCanyella i "vellanes" de Reus, bona combinació, ho hauré de provar amb alguna d'aquestes farines rares que ara gasto!!!
ResponEliminaPtnts
Caram!
ResponEliminaQuines coques!!! Quins colorets!
Quina bona pinta!
Muacaaa
Una delicia x
ResponElimina36 y vamos para bingo.
ResponEliminaSensacionals, jo primer em quedaría amb el de taronja però el de avellanes em té molt encuriosit. :))
Ooooohhhhh Quins cocs nena!!! T'han queda't de meravella ;-))
ResponEliminaAra faria un mos de cadascun.
Petonets
ets la mestra dels cocs! cada dia són més bons.
ResponEliminapt!
Té pinta de brownie poc carregat de xocolata (pel color), però el sabor ha de ser ben diferent :-)
ResponEliminaDolça, no ser pas quina triar, totes tres estan boníssimes! Bé, n'agafo un tros de casa i santes pasqües!
ResponEliminaUna forta abraçada.
Entre l'oli de Siurana i les avellanes de Reus, aquest coc ha de ser boníssim, té l'èxit assegurat!
ResponEliminaMe gustan! sobretodo el que tiene toque a chocolate... no puedo negar que soy una adicta...
ResponEliminaUn besito.
xiqueta, no dic rés a aquesta coca d´avellanes y canyella, em pot don-nar un pasme de mort y passió de gust, fantastic.........paco
ResponEliminaCopio, copio, copio!! M'encanten les avellanes i la canyella, o sigue que aquest el copio segur!!
ResponEliminaI se m'acaba d'acudir una variant: amb nous i canyella!! oooooooooohhhhhhhhh!!
Gràcies, Dolça!
Que bó!!!! quina pintetaq que té i la combinaçió deliciossa.
ResponEliminapatonetssss
Neus, aquesta va ser la meva aportació, hi va haver de tot i massa, com passa sempre que ens ajuntem un grup de golafres com nosaltres, però haviem de celebrar el primer de maig, o més aviat que el dilluns feiem festa, jejej!
ResponEliminaJosepb, el teu comentari, com sempre és molt benvingut. Ptnts des de Reus.
Josep, ja ho saps una vegada al mes faig pàtria, una miqueta de promoció de les avellanes de REUS!
Mercè, va sortir un coc una mica humit, no tant com els cakes anglesos i molt, molt esponjós.
Maria, això em passa, però és que de cocs i madalenes no surto, amb variacions però em vaig repetint, sempre amb el mateix!
vermells, gràcies pel compliment! La veritat és que presentats talladets i barrejats semblen una miqueta més que un senzill coc!
Gurmet, maleïdes dietes!
Mercè, amb un talladet no, amb una tassa de xocolata desfeta, ja que pecavem ho vam fer bé, jejej!
Marta, amb una farina que no tingui cap tipus de gust no veig perquè ha de quedar malament.
Xavier, a punt perquè n'agafis un tall de cada i diguis quin t'agrada més!
Ana Powell, gracias.
starbase, el de taronja és fresquet i té un color maquíssim (sense colorants, jejej), l'altre és més càlid i humit, com tot el que porta avellana.
Carmen (Dulces bocados), per això hi són, perquè els tasteu tots!
*Eva*, faig el que puc.
surfzone, de xocolata gens ni mica, el color li dona la canyella, la farina integral i com no! les "vellanes".
guspires que viatgen amb el vent (Gemma) , un tros de cada, o dos, a disposar!
Gemma, la veritat és que és un coc de productes de casa, sense cap pretensió i està boníssim!
Cuinera, pues el de chocolate és el coc de yogurt enriquecido con una tableta de chocolate 70%, sin complicaciones.
Paco, no te'm moris, encara que sigui de gust i passió, jejej!
Massitet, de nous i canyella també n'està de bo, però és més potent de gust. I ja saps que jo promociono les avellanes de Reus, per tant d'avellanes i canyella, of course!
M.José, me n'alegro que t'agradi. Tu com ets de la zona pots trobar les avellanes de Reus i l'oli Siurana que li donen el toc especial de casa.
PTNTS a tots i totes
Dolça
HOLA GUAPA TU
ResponEliminaQUINA PINTA MÉS DELICIOSA, EM EL TEU PERMÍS EN PRENG NOTA DE LA FORMULA MAGISTRAL...
MIL PETONETS SUSANNA
Dolça, no me extraña en absoluto de que seas tu quien lleve los postres. Los haces exquisitos.
ResponEliminaEstos, con tantos colores, han debido ser una pasada, una eclosión de sabores.
Saludos
Quin bé de Deu de cocs, me’n menjaria un o dos o ...., trossets de cada
ResponEliminaPetons
Que bo ha d'estar...es que els cocs casolans son únics. Una combinació deliciosa.
ResponEliminapetons
De todos los gustos y colores....e so si que es una buena merienda,yo me quedo con uno de cada.
ResponEliminaBesets.
Per mi també un trosset de cada, però aquest d' avellanes i canyella ha de ser deliciós, només per la' olor que deu fer quan el tens al forn...
ResponEliminaQue cela a l'air bon, Dolça!
ResponEliminaPoutous d'Henriette
La imaginació en forma de cocs !!... jo començo amb aquest d'avellanes i canyella .....
ResponEliminaUna abraçada
Fa un aspecte boníssim!!! Què bo!!!
ResponEliminaHum!! Un vrai délice;)xxx
ResponEliminaNo sabria quin triar!
ResponEliminaprimer un, després l'altre i l'altre, jejej
Una abraçada!
hola ! TE MOLT BONA PINTA AÇO..
ResponEliminaqueda apuntat no he fet mai i pens que ha de ser bonisim !!
PETONS