Salmó marinat en cafè @Cuinem a 6 mans

I tanquem temporada de @Cuinem a 6 mans amb l'Olga i la Marta amb una recepta de la revista dela Nespresso...però jo no tinc Nespresso, tinc cafetera exprès, així que ho he adaptat i el resultat ha estat...m'imagino, que igual de bo.
A veure què us sembla la proposta que ens va fer l'Olga!


Necessitem:


  • 600g de salmó en filets
  • 4 càpsules de cafè Ristretto Decafeinatto  (4 tasses de cafè Jamaica de Brasília de Reus)
  • 50g de sal grossa
  • 50g de sucre
  • Anet


Fem que a la peixateria ens netegin bé els lloms de salmó de pell i espines.

Comencem fent 4tassesde cafè que abocarem en una  safata de viodre i les deixarem refredar.  Hi posem el salmó, li donem un parells de tombs perquè el cafè arribi a tot el peix, ho tapem amb paper film i ho deixem 24 hores a la nevera.
Passat aquest temps traiem el salmó , l'eixuguem bé i el posem en una altra safata.
Piquem l'anet ben petit i el barregem amb la sal i el sucre.
Amb aquesta barreja cobrim el salmó per tots els costats, el tornem a tapar amb paper film i el deixem a la nevera aquesta vegada48 hores, hem de tenir la precaució d'anar traient l'aigua que va deixant el salmó . 
Passades les 48 hores  l'espolsem bé de sal i sucre, si cal el posem sota l'aixeta i després l'eixuguem bé.
El tallem a llesques primetes i el presentem com vulguem.

Nosaltres l'hem posat en un aperitiu, en cassoletes de pasta brisa, amb una miqueta de maionesa aromatitzada amb una culleradeta de cafè.


Una manera diferent de marinar...el gustet del cafè hi és, però no domina...

Què us ha semblat a vosaltres Marta i Olga?


Comentaris

  1. A mi...m'ha agradat molt!!! Repetiré, segur!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. El salmó marinat amb cafè és una passada! Quina recepta amb o sensd maquineta!
    Petons i bon cap de setmana.
    Palmira

    ResponElimina
  3. Han quedat de vici aquestes cassoletes! M'ha sorprès gratament, mai hagués pensat que es pogués marinar amb cafè!
    Bon #cuinema6mans
    Fins al setembre!

    ResponElimina
  4. Caramba!!!! Sorprenent!!!! Segur que estava boníssim. ☕☕petons.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars