Patates aplastades @ColorSabordeTemporada

No hi ha dubte que quan pensem en l'acompanyament per a un tall de carn el primer que pensem és amb une patates... siguin fregides, al forn, al caliu...o com aquestes "aplastades" les patates sempre són un èxit.
Aquesta recepta la he vist un munt de vegades per les xarxes i avui . com que el repte @ColorySabordeTemporada em proposa cuinar amb patates m'he decidit a fer-les, La recepta és molt senzilla, es tracta de bullir les patates, aplastar-les, salpebrar-les i posar-hi les herbes que vulguem abans d'acabar de coure-les al forn,

Necessitem per a dues persones:
  • dues patates mitjanes o quatre de petites
  • oove
  • sal
  • pebre
  • all
  • julivert
Piquem all i julivert i el barregem amb una mica d'oli d'oliva- Ho reservem
Netegem bé les patates i les bullim amb aigua salada. Les deixem refredar.
Les posem en una plàtera que pugui anar al forn i  les aplastem ajudant-nos d'una forquilla.  Les sxalpebrem, hi posem al damunt una bona cullerada d'all i julivert i les posem al forn uns 20-25 minuts, només per sota, fins que s'hagin acabat de coure.

Acompanyant un bon bistec han quedat perfectes i he pensat que la propera vegada agafaré patates petites i al damunt hi posaré salsa per a patates braves...segur que ens agradaran també!

Comentaris

  1. Aquestes patates diuen...menja'm!!! És l'acompanyament perfecte per la carn al forn . Prenc bona nota, Glòria!
    Petonets i bon cap de setmana!
    Olga

    ResponElimina
  2. M'encanten les patates aplaastades amb totes les seves variants qué son infinites. Soles, no necessites res més per fer un àpat de 10 ;o)
    Petons i bon cap de setmana,
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. Saps que no n'havia fet mai.
      Em sembla que seran un recurrent a casa nostra, de tant en tant, a partir d'ara
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  3. Dons jo no l'havia vist... i m'agrada la idea.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una manera fàcil i bona d'acompanyar la carn...i perquè no el peix?
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  4. Quina recepta alhora sencilla i bonisima!!! Mol bon repte. Petons

    ResponElimina
  5. Respostes
    1. Veritat que sí? Fan molta patxoca i són molt bones!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  6. Hola Gloria,
    ¡Quin luxe de plat!.
    Les patates són un acompanyament genial i aquestes es veuen de luxe.
    Salutacions i bon cap de setmana :)

    ResponElimina
  7. Hola Glòria. Fa anys vaig fer patates aplastades però al microones i les vaig anomenar, "flors". No quedaven tan bones i cruixents com les teves.
    M'encanten. Molt bona aportació.
    Besets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser feta la primera cuita al microones i acabades al forn...

      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  8. Me gustan las patatas aplastadas y dan mucho juego tanto solas como de acompañamiento.
    Petons

    ResponElimina
  9. Glòria, em va agradar l'idea i les he fet servir d'acompanyament en un plat de costellam de porc al forn amb mel i taronja. Ha sigut un èxit.

    Gràcies i una abraçada.

    ResponElimina
  10. Que delícia de patates per déu !!
    L'acompanyament perfecte per a una bona carn.
    petons

    ResponElimina
  11. ¡¡¡Buenísimas!!! Con la salsa de bravas seguro que están genial pero a mí me gustan estas. Tengo que probar. Un saludo.

    ResponElimina
  12. Menuda pinta buena que tienen tus patatas aplastadas. Besos

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides