2.5.17

Pèsols amb escopinyes

I seguim amb les receptes sense complicacions, sanes, de la  cuina de cada dia.
Unes quantes escopinyes de la recepta anterior poden servir per fer aquest plat, aprofitant que és temporada de pèsols frescos. Ens agrada cuinar amb producte del temps, és per això que ara mengem pèsols, faves, tiribecs i carxofes...fins que s'acabin.
A veure què us sembla aquesta recepta, ràpida de fer, fàcil i molt bona (almenys pel nostre gust)

Per a dues persones necessitem:

  • Un quilo de pèsols amb tavella
  • Una vintena d'escopinyes (més o menys)
  • Dos allets tendres
  • Un quart de cullera de cafè de pebre vermell
  • Un got de vi de vi blanc
  • OOVE
  • Sal
Traiem  els pèsols de la tavella.
Posem les escopinyes en aigua salada una bona estona perquè llencin tota l'arena que puguin tenir.
Mentrestant en una cassola  plana posem, amb una mica d'oli, els allets tendres tallats a rodanxes primes. Quan ja estiguin transparents hi afegim els pèsols i el got de vi blanc, ho posem a foc ben baix i ho deixem fent xup xup uns 10 minuts. Ho salem, posem la miqueta de pebre vermell, remenem bé i hi afegim les escopinyes. Tornem a tapar la cassola i al moment que totes s'hagin obert tanquem el foc i ja tenim el dinar a punt !

11 comentaris:

  1. Un plat perfecte per al Xavier que li encanten els pèsols...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ja saps que et toca Sara... 😉
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  2. Uummmmmmmmmmm que ganas de meter el tenedor , seguro que los guisantes con los berberechos estaban de rexupete no lo siguiente.
    Te ha quedado un plato de relujo.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  3. MMmmmm....quin dinarillo més bo, saludable i ràpid de fer! Un dinar de luxe!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  4. Més fàcil de preparar, ràpid i gustós és impossible.
    M'hi apunto!
    Una abraçada

    ResponElimina

  5. Glória; Un mar i muntanya amb productes frescos, fàcil i ràpid de preparar... si el que es bo ho és sempre sigui on sigui...¡¡
    Salutacions Glória¡¡ :O)

    ResponElimina
  6. és dels plats que a casa ens encanten! S'han d'aprofitar els ingredients de temporada, perque duren poc i són molt més sabrosos quan toca, oi?!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  7. Mas bueno y fácil imposible, cuando los productos son así de buenos el éxito es seguro al 100%
    peto

    ResponElimina
  8. Quina pinta aquests pèsols!!! Per mi sense pebre vermell! I les escopinyes, mmmmm q bones!! Ptnts

    ResponElimina
  9. Quin plat més bo!!! els pesols ja son una delicia, molt gustos :) ptnts.

    ResponElimina
  10. Esa mezcla de ingredientes me encanta, rico a más no poder.
    Besitos.

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.