22.6.16

gelat de gerds al cava rosat @ColorySabordeTemporada


Aquest mes la proposta dolça del repte @ColorySabordeTemporada són els gerds i a mi m'ha costat molt poc decidir-me a fer aquest gelat, senzillíssim de fer  i que es pot tenir al congelador i anar-lo traient cada vegada que ens vingui de gust.
I canviant la fruita podeu aconseguir tenir un munt de pots de diferents gustos, un per a cada moment. De moment comenceu pels gerds i si us agrada aneu fent!

Necessitem:

  • 250g de gerds
  • 6 cullerades de sucre
  • elsuc de mitja llimona
  • 2 clares d'ou
  • 100ml de cava rosat ben fred

Posem els gerds el dia abans al congelador, si volem els podem agafar dels que ja venen congelats que surten ben bons.
Muntem les clares a punt de neu ben fort amb les sis cullerades de sucre. 
Mentrestant, amb un túrmix o amb la TMX, triturem els gerds glaçats, hi afegim el cava i el suc de llimona i hi barregem amb cura les clares a punt de neu.
Ho posem en un bol o carmanyola al congelador fins el moment de menjar-nos-el.
Amb préssec, amb pomes àcides, amb albercoc, amb mango i amb figues ... només cal modificar la quantitat de sucre segons la dolçor de cada fruita. Si us animeu a fer-lo  ja m'ho explicareu!

13 comentaris:

  1. Amb gerds i cava tant sols pot sortir un sorbet de luxe! M'encanta l'idea i els colores enamoren!
    Una abraçada ben forta,
    Palmira

    ResponElimina
  2. Ja s'olora l'estiu amb aquest geladet! I cada cop m'agraden més els fruits vermells, ves per on! Ptnts Glòria

    ResponElimina
  3. Súper bona proposta, i a més sense nata deu quedar més lleuger, no?? una altra que m'anoto! Un petó.

    ResponElimina
  4. Este helado se ve muy sencillo pero es todo un lujo, me encanta tu receta! Saludos

    ResponElimina
  5. Qué bo Glòria!! Mai he fet sorbet a casa pero he vist que es ben fàcil! Jo a l'estiu i al nadal després de menjars pesats faig un sorbet instantani triturant sorbet de llimona en cava i el servim en copes per brindar, ens agrada perque ajuda a baixar i es ben lleuger, aquest també l'haig de probar amb gerds!;)

    ResponElimina
  6. Noia, estàs on fire amb els gelats! Desconeixia aquest repte......
    Petonets i bona revetlla!
    Olga

    ResponElimina
  7. Hola Gloria. Teniendo en cuenta que el cava me encanta, ahora mismo me estoy tomando una copa bien fría para celebrar un día especial jj estoy seguro que de este helado iba a dar buena cuenta en cuestión de minutos. Debe estar como para chuparse los dedos.
    Que disfrutes del fin de semana.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  8. hola! de color y sabor al máximo, se ve super bueno ;)
    petonets :)

    ResponElimina
  9. Qué helado tan rico, tiene una pinta estupenda y al cava tiene que ser delicioso, me lo anoto. Un besito,
    El baúl de las delicias

    ResponElimina
  10. Ya de por si el color es precioso, el sabor ni te cuento..

    ResponElimina
  11. Una pinta de diez!! Un color espectacular!!! Y de sabor tiene que ser una auténtica delicia. Un beso

    ResponElimina
  12. Tingues per segur que el provaré!!!! Ja estic tardant a anar a buscar una ampolla de cava de rosat! Petonarros!

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.