20.10.15

Unes postres ràpides... millor dit super ràpides!!!! (87)

Dia 20... del blog al Plat...aquest octubre cuinem amb Pebre i Xocolata   i vet aquí que hi he trobat  unes postres d'aquelles que et solventen aquella visita inesperada a mitja tarda i que et fan quedar d'allò més bé.
                                     

Necessitem:

25 comentaris:

  1. Increiblement fàcil. El unic problema que tinc es que soc anti cuinar amb el micro. O puc fer al forn? no se que pasaría a les taçes......
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Manu, la Palmira, una mica més avall et dona la solució!
      Ptnts Dolça

      Elimina
  2. Unes postres estupendes per satisfer a les visites inesperades o als petits de la casa.. Amb xocolata com a ingredient, sempre es triomfa.. Petons,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pim pam i fetes... què més podem demanar Joaquina!
      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  3. Si noia!, un postre sorprenent, divertit i rapidíssim!, que més es pot demanar?
    Moltes gracies altre cop per participar i ens veiem al novembre!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu per la proposta Mercè!
      Esperant veure on hem de remenar aquest novembre
      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  4. Pim pam, berenar fet! La idea de fer servir speculoos deu quedar molt i molt bé, li deu donar més "caràcter" al plat. Boníssim!
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi Marta la barreja de xocolata i speculoos m'agrada moltíssim!
      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  5. Un dia d'aquests em presento inesperadament a casa teva!!!!
    Petons, Dolça!
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. quan vulguis, ja saps que aquí sempre t'esperem amb postres ràpides o no tan ràpides Olga!
      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  6. Dius que es pot arribar a casa teva en qualsevol moment, oi? Pues espera que estic arrivant!!
    Són una opció molt bona per un berenar improvisat tot i que crec que prefereixo els cocs de tota la vida al forn...
    Per la Manu potser et puc ajudar: un estiu no teniem microones i els vam fer al vapor com les verdures, tant sols vam tapar amb film les tasses...
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també prefereixo els cocs de tota la vida, però la veritat, aquell moment "d'apuro" que no tens res i vols quedar bé, aquestes tasses te'l solucionen
      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  7. Pots barrejar-ho a la tassa, amb una forquilla, i t'estalviaràs haver de netejar la TMX. Per cert, cal acabar-se el pastís en menys d'una hora, després agafa textura de goma, no serveix ni per sucar-lo a la llet XD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Rubèn, és per fer i menjar... si l'he de deixar una hora o més ja em faig un coc, no et sembla?

      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  8. Respostes
    1. El dia que arribis farta i cuita dels alumnes i tinguis desig de xocolata... és el moment ideal per tastar-lo.
      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  9. Uy quina pinta jo sé d'uns a casa que ja se'ls prepararan sols!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És ideal perquè se'l preparin els petits Sussi.
      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  10. Aquest va bé per quan tens un arrebato de xocolata..pim pam i ja el tens fet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És exactament això Cristina, pim pam i xute de xocolata heheh
      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  11. Perfecte! A cullerades i amb un pim pam! Realment aquesta recepta és un as a la màniga! Però perillosa! MOLT perillosa amb aquesta simplicitat: jo en faria 3 cada dia!! Per sort però... No tinc microones!!! ;D
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. És un perill. però ves per on tu no el tens aquest perill Dolors!
      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  12. Doncs sí, es veu que et treuen d'un destret i a més són molt bons, a mi m'agraden particularment per què al meu fill li fa gràcia, això de barrejar i posar en una tassa al micro li ha agradat pel fàcil que és.
    Petons

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.