2.2.14

Taronges sanguines

Aquest cap de setmana Reus fa olor de BLAIET i , com no podia ser de cap més manera casa meva també. 
És per això, que avui hem estat entretinguts i també perquè ens han vingut de gust unes postres fresquetes, d'aquelles de sempre, que avui  de postres hem fet unes senzilles taronges sanguines amb sucre. Senzilles, fàcils però una delícia!
                              
Necessitem:

  • Un parell de taronges sanguines per persona
  • Sucre
  • Pinyons


Torrem una mica els pinyons a la paella , sense gens d'oli, i els reservem.
Tallem les taronges a rodanxes i les col·loquem en un plat. Les empolvorem amb sucre i , si volem, podem cremar-les amb un cop de bufador.
Posem uns quants pinyons per damunt i postres llestes.

Veieu com no tot són cocs a casa nostra? 

12 comentaris:

  1. Hola Mª Glória, la de anys que no veia aquestes taranjes, molt grat per ferme recordar........paco

    ResponElimina
  2. Que bo Glòria !!! Un postres deliciós i molt senzill de preparar, els pinyons torradets li tenen que donar un aroma i un gust molt bo. M'agrada molt, jo sense suce i tots contents.

    Una abraçada, Agustí.

    ResponElimina
  3. Són molt bones, les sanguines, a mi quasi m'agraden més que les altres! Al Marroc tot el dia n'és ple. Petons!

    ResponElimina
  4. Al meu pare aquestes taronges li encantaven! no se'n veuen gaire ara! unes postres ben sanes!

    ResponElimina
  5. Al meu cap de setmana també hi ha hagut taronges sanguines! Són delicioses!
    Bona setmana!

    ResponElimina
  6. uuuuH!
    Però quines taronges! És espectacular la pinta que tenen, se' fa la boca aigua!

    Molt i molt bona pinta!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  7. No, ja veig que no tot són cocs!!, je,je... Però els pinyons que no faltin!

    Costa trobar aquestes taronges. El meu apre tenia un taronger d'aquesta classe però es va acabar morint...
    Petons

    ResponElimina
  8. Ho provaré!!! Encara no sigui amb aquestes taronges......
    A mi m'agraden molt amb nous i mel!!!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  9. M'encanten les taronges amb sucre I, si són sanguines, encara millor. Amb els pinyons I el sucre cremat, una delícia. Petons.

    ResponElimina
  10. Ohhh! Aquestes taronjes m'encanten. De petita n´hi havien moltes però ara costa de trobar-les. Jo acostumo a empolsimar amb una mica de canyella. La propera vega també hi possaré els pinyons que vec que hi queden molt be.

    ResponElimina
  11. aquestes taronges m'encanten però en trobo gairebé mai, i m'agraden sense sucre...

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.