10.1.14

Sípia amb patates amb all i julivert

Ara cal desengreixar una mica però també cal buscar plats que  es puguin deixar preparats la nit abans  i que en arribar a casa, quan la gana apreta, en un tres i no res , ens puguem asseure a taula a dinar.
Fer sípia per deixar-la  preparada vol dir cassoleta estofada  però no hi ha carxofes... per tant canviem la manera de fer-la .  
Pot ser una tapa si es posa en plat petit acompanyant-la d'un vermut o una cervesa i pot anar al tupper si al lloc on dineu teniu per escalfar. A veure què us sembla !


Necessitem:


  • Dues sípies grosses
  • Dues patates
  • Alls tendres
  • Julivert
  • Oli
  • Sal 
A l'olla exprés ràpida bullim les sípies cinc minuts i les deixem dins fins que baixin les anelles de la tapa, l'obrim, traiem les sípies i deixem que es refredin. El caldo el podem guardar per fer-lo servir en algun altre plat, per tant el posem en un pot i a la nevera. 
Tallem les patates a daus mitjans i les bullim cinc minuts. Les colem i reservem.
Una vegada fredes les sípies les tallem a trossos més o  menys de la mateixa mida que hem fet  els daus de patata.
En una paella grossa o al WOK hi posem un rajolí d'oli i els alls tallats a trossos ben petits i  quan vegem que comencen a enrossir-se hi afegim els daus de patata i de sípia i ho salem lleugerament. Ara només cal anar remenant de tant en tant fins que tot el plat agafi un lleuger color daurat i les patates siguin cuites.
Si ens el volem menjar l'endemà el deixem aquí... 
Tallem una bona quantitat de julivert ben petit, l'afegim  i anem remenant fins que el plat estigui  llest.

A dinar!!!!!

12 comentaris:

  1. Hay mare, pero quin platet mes deliçiós que has preparat, la de cerveçetes que me fet en aquest tipus de plat, deliçiós.........paco

    ResponElimina
  2. Jo ho tinc clar!!!! Amb una cerveseta artesana ben fresca!!!!! OOOohhh, quina sípia!!! Deliciosa.....
    Petons, Dolça!
    Olga

    ResponElimina
  3. A casa ens agrada molt la sípia feta així, enlloc de tapa ens la mengem per dinar, això sí, amb uns cerveseta. Una delícia. Petons.

    ResponElimina
  4. Aquesta sípia té molt i molt bona pinta.
    Vaig obrint la cervesa.

    ResponElimina
  5. Un plat tan sencill i tan bo...si el falta algun trosset es que m'el he mengat jo!
    Besets.

    ResponElimina
  6. Hola guapa, quina gràcia trobar-ne una altra ganxeta!! Aquestes coses em fan molta ilu! Potser fins i tot ens hem vist! jaja Aquesta sipia té molt molt bona pinta!! M'encanta com l'has preparat, segur que està deliciosa! Petons i bon cap de setmana

    ResponElimina
  7. Hola glòris, gràcies per passar pel meu blog i fer-te seguidora... Ja em tens aquí també de seguidora. Tens receptes força interessants, en faré alguna, ja t'explicaré si m'han quedat bé. Me n'alegro que t'hagin agradat els Churri Pops, no pensava que tindrien tant d'èxit, jajaja.

    Bé, ja m'aniré passant pel teu blog.

    Una abraçada i bon any!

    *Pilar*

    ResponElimina
  8. Quin platillo! Realment, perfecte per endur-te a la carmanyola!

    ResponElimina
  9. ummmm, aquesta sipia te molt bona pinta, m'encanta.

    ResponElimina
  10. quin plat tan bo! com m'agrada la sepia, un dels meus peixos preferits! petons

    ResponElimina
  11. Un plat boníssim, m'encanta el toc dels alls tendres, ha de quedar molt bé amb la sípia i la patata.

    ResponElimina
  12. Nena,
    Estàs d'un productiu que és massa! Una sèpia divina. Ahir en vaig fer, la setmana vinent la veuràs...
    Nani

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.