25.11.13

Magdalenes de xocolata blanca (28)

Em sembla que aquesta vegada amb el títol de la recepta n'hi ha prou... suaus, flonges... un esmorzar  boníssim!



Necessitem;
  • 150g de xocolata blanca de cobertura
  • 3ous
  • 120g d'oli d'oliva
  • 150g de sucre
  • 250g de llet
  • 200g de farina 
  • 100g de maizena
  • un sobret de llevat químic
Posem la xocolata a desfer en un a cassola plana a la placa lenta al número1, també ho podeu fer al microones. Quan ja estigui desfeta la remeu bé i la deixeu atemperar dins la mateixa cassola.
Mentrestant batem a punt de cinta fort els tres ous amb el sucre. Després hi anem incorporant a poc a poc i vigilant que la barreja no es baixi l'oli, la llet, la barreja de la farina, la maizena i el llevat i al final de tot la xocolata desfeta.
Ho posem a la nevera un parell d'hores com a mínim.
Preescalfem el forn a 200º.
Omplim els paperets de magdalena fins una mica més de la meitat,  espolsem  una miqueta de sucre per damunt de cadascun i els enfornem més o menys uns quinze minuts.
Si voleu ajudar a que les magdalenes us pugin més podeu posar-les abans d'anar al forn dins d'uns motlles de silicona.

Són o no són un magnífic esmorzar? Tasteu-les i ja m'ho direu!

20 comentaris:

  1. Ja se que la pregunta era retòrica, però la veritat: ho són!! :D

    ResponElimina
  2. oh sí, que bones!! Jo en vull, jo en vull!

    ResponElimina
  3. Te las copio, vale? No las he fet mai amb xocolata blanca I m' apateigen moltisim.
    Petons i perdò per las faltes. Soc peix amb la escritura,ja que soc de la generaciò, que varem apendre a escriure amb castellà.
    Petons

    ResponElimina
  4. Doncs sí, no hace falta decir nada más... Petons!

    ResponElimina
  5. Les provarem de fer, segur que sortirant perfectes!!!

    ResponElimina
  6. bonissimasss,,,fem servir poc la blanca i dona un toque molt especial,,,una abraçada

    ResponElimina
  7. Qué delicia, me encantan con el chocolate blanco...besitos guapa

    ResponElimina
  8. massa bonesss!! i aixo que mai les he fet, si tastat....a veure si m'animo algun cap de setmana...petons

    ResponElimina
  9. Pero qué buenas que tienen que estar, me gustan mucho.

    besos

    ResponElimina
  10. Continues baixant a Tarragona ? Un petit encàrrec de 12...
    Nani

    ResponElimina
  11. Ja ho crec que són un magnífic esmorzar! No te n'haurà sobrat pas cap? Petons.

    ResponElimina
  12. Magnífiques és quedar-se curt!
    Ara mateix n'agafaria un parell per esmorzar ;)

    ResponElimina
  13. Estic segura que a casa agradarien molt!! Un esmorzar de categoria.
    Petonets. MAR, de EQNME

    ResponElimina
  14. Si les fas tu.....són un esmorzar perfecte i deliciós!!!!Me les apunto!!!
    Petonets, Dolça!!!
    Olga

    ResponElimina
  15. Si les magdalenes venen de tu...segur que són un bon esmorzar!!!! Ets la reina de les magdalenes!!! Si tu i jo fóssim companyes de feina...estaríem ben apanyades!!!!
    Me les apunto!!!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  16. I, tant que són temptadores!!! una bona alternativa a la xoco negra...

    ResponElimina
  17. Pues me las merendaba en un abrir y cerra d eojos, que ricas!!!!! un besito

    ResponElimina
  18. Fa temps que tinc una rajola de xocolata blanca. Ara ja sé on anirà a parar!

    ResponElimina
  19. Hola Gloria. Entre estas magdalenas y la tartasacher, aunque no las haya probado, has conseguido endulzarme toda la semana.
    Estas magdalenas no la he hecho y viendo su aspecto dan ganas de coger y de comer unas cuantas. Se ven fabulosas.
    Saludos

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.