Magdalenes de xocolata blanca (28)

Em sembla que aquesta vegada amb el títol de la recepta n'hi ha prou... suaus, flonges... un esmorzar  boníssim!



Necessitem;
  • 150g de xocolata blanca de cobertura
  • 3ous
  • 120g d'oli d'oliva
  • 150g de sucre
  • 250g de llet
  • 200g de farina 
  • 100g de maizena
  • un sobret de llevat químic
Posem la xocolata a desfer en un a cassola plana a la placa lenta al número1, també ho podeu fer al microones. Quan ja estigui desfeta la remeu bé i la deixeu atemperar dins la mateixa cassola.
Mentrestant batem a punt de cinta fort els tres ous amb el sucre. Després hi anem incorporant a poc a poc i vigilant que la barreja no es baixi l'oli, la llet, la barreja de la farina, la maizena i el llevat i al final de tot la xocolata desfeta.
Ho posem a la nevera un parell d'hores com a mínim.
Preescalfem el forn a 200º.
Omplim els paperets de magdalena fins una mica més de la meitat,  espolsem  una miqueta de sucre per damunt de cadascun i els enfornem més o menys uns quinze minuts.
Si voleu ajudar a que les magdalenes us pugin més podeu posar-les abans d'anar al forn dins d'uns motlles de silicona.

Són o no són un magnífic esmorzar? Tasteu-les i ja m'ho direu!

Comentaris

  1. Ja se que la pregunta era retòrica, però la veritat: ho són!! :D

    ResponSuprimeix
  2. Te las copio, vale? No las he fet mai amb xocolata blanca I m' apateigen moltisim.
    Petons i perdò per las faltes. Soc peix amb la escritura,ja que soc de la generaciò, que varem apendre a escriure amb castellà.
    Petons

    ResponSuprimeix
  3. Doncs sí, no hace falta decir nada más... Petons!

    ResponSuprimeix
  4. Les provarem de fer, segur que sortirant perfectes!!!

    ResponSuprimeix
  5. bonissimasss,,,fem servir poc la blanca i dona un toque molt especial,,,una abraçada

    ResponSuprimeix
  6. Qué delicia, me encantan con el chocolate blanco...besitos guapa

    ResponSuprimeix
  7. massa bonesss!! i aixo que mai les he fet, si tastat....a veure si m'animo algun cap de setmana...petons

    ResponSuprimeix
  8. Pero qué buenas que tienen que estar, me gustan mucho.

    besos

    ResponSuprimeix
  9. Continues baixant a Tarragona ? Un petit encàrrec de 12...
    Nani

    ResponSuprimeix
  10. Ja ho crec que són un magnífic esmorzar! No te n'haurà sobrat pas cap? Petons.

    ResponSuprimeix
  11. Magnífiques és quedar-se curt!
    Ara mateix n'agafaria un parell per esmorzar ;)

    ResponSuprimeix
  12. Estic segura que a casa agradarien molt!! Un esmorzar de categoria.
    Petonets. MAR, de EQNME

    ResponSuprimeix
  13. Si les fas tu.....són un esmorzar perfecte i deliciós!!!!Me les apunto!!!
    Petonets, Dolça!!!
    Olga

    ResponSuprimeix
  14. Si les magdalenes venen de tu...segur que són un bon esmorzar!!!! Ets la reina de les magdalenes!!! Si tu i jo fóssim companyes de feina...estaríem ben apanyades!!!!
    Me les apunto!!!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponSuprimeix
  15. I, tant que són temptadores!!! una bona alternativa a la xoco negra...

    ResponSuprimeix
  16. Pues me las merendaba en un abrir y cerra d eojos, que ricas!!!!! un besito

    ResponSuprimeix
  17. Fa temps que tinc una rajola de xocolata blanca. Ara ja sé on anirà a parar!

    ResponSuprimeix
  18. Hola Gloria. Entre estas magdalenas y la tartasacher, aunque no las haya probado, has conseguido endulzarme toda la semana.
    Estas magdalenas no la he hecho y viendo su aspecto dan ganas de coger y de comer unas cuantas. Se ven fabulosas.
    Saludos

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides