Magdalenes de mel (23)
Han estat tres setmanes que hem gaudit de la seva companyia, tres setmanes que hem compartit el seu saber fer, les seves ganes de treballar, el seu bon humor, la seva joventut... ara se'n va, esperem que tingui molta SORT al proper lloc on vagi a parar i que hi pugui passar una mica més que tres curtes setmanes.
I abans de marxar la hem fet plorar una miqueta, hem volgut que marxes emocionada i amb alguna cosa dolceta... i no en són molt, de dolcetes unes magdalenes de mel?
- 6 ous
- 325g de farina
- 125g de sucre
- 4 cullerades de mel
- 125g d'oli
- 100ml de llet
- Un sobret de llevat químic
Deixem el preparat un parell d'hores a la nevera.
Posem el forn a preescalfar a 200º.
Omplim els motlles de paper o de silicona i enfornem les magdalenes uns 15 minuts.
Aquesta recepta també servirà per a la convocatòria de MEMÒRIES D'UNA CUINERA d'aquest mes de novembre, una convocatòria per la qual hagués pogut presentar les magdalenes a l'antiga, que són les millors de totes les que faig... , però amb aquestes també es pot fer un bon esmorzar.
Aquestes magdalenes de mel son molt gustoses. Tenen molt bona pinta. Estan molt ben preparades, ben infladetes
ResponSuprimeixUna abraçada, Agusti Cangrejo Grande
ummmmm què bones!!!bsts
ResponSuprimeixDoncs si, un comiat ben dolcet...!!
ResponSuprimeixEns apuntem les madalenes q encara no sabem quines fer per Memòries!
ptns!!
Quina sort de tenir-te per companya a mi no m'han tractat mai tan bé, ho he de dir. I ja té dit les madalenes totes per a menjar-se-les.
ResponSuprimeixquina pinta aquestes magdalenes, i tenen gustet a mel?? que bones per esmorzar...petons
ResponSuprimeixVisca les magdalenes casolanes! I amb mel han de quedar molt llamineres. Segur que l'Eva s'emportarà un regal ben dolç de casa teva.
ResponSuprimeixQue bones, ara alguna per esmorzar m'entraría molt bé.
ResponSuprimeixUna abraçada
Aquesta situació la vivim molt sovint.....oi?? Quan has d'acomiadar a algú amb qui estàs treballant molt a gust....costa molt.
ResponSuprimeixUn comiat molt dolç, com tu, Dolça.
Petons,
Olga
oh! De mel? Aquestes sí que m'agraden!! Petons
ResponSuprimeixDolça, a quina hora dius que podem venir a berenar?
ResponSuprimeixM'encanten les magdalenes i el toc que li don la mel a les pastes és genial, quan són al forn fan una oloreta.....
Petons. MAR, de EQNME
Un bon regal aquesta bosa de madalenas....sens dubte deuen ser bonìssimas.
ResponSuprimeixPetons
Dolça, hem coincidit amb la mel. Ni que ens haguéssim parlat. Han quedat bones oi? Acomiadar companys no sempre és agradable. Segur que va estar contenta.
ResponSuprimeixDoble abraçada avui i ja saps perquè.
Nani
Ohhhhh!!! Moltíssimes gràcies!!! Dono fe que aquestes magdalenes estaven boníssimes, no en queda ni una!!! Mil gràcies Glòria per tot el que he après al vostre costat, marxo amb un somriure d'haver pogut compartir aquests dies amb totes vosaltres!! PD: quina "ilu" això de sortir al teu bloc!!! ;)
ResponSuprimeixQuin detall més bonic Dolça ! tenen una pinta tremenda ... nosaltres ahir també en vam fer però amb trossets de poma, ens agraden perquè queden molt flonges.
ResponSuprimeixMerci per deixar-me venir al sopar, m'ho vaig passar genial i em va agradar conèixer-vos !!
1 petó
Qui te amics, te un tresor ( si a més saben cuinar com tu,, quina enveja !!!! )
ResponSuprimeixMagdalenes de mel...per fer servir aquella mel de farigola que tinc a l'armari...mmm m'ho pensaré!!!Ptnts
ResponSuprimeixQue buenas! me apunto la receta que seguro estan deliciosas.. Bsss Wapísima.
ResponSuprimeixDoncs t'agafem els dos ellaços!
ResponSuprimeixAmb aquestes magdalenes el comiat va ser una mica més dolç.
Moltíssimes gràcies per participar.
quina cara de felicitat amb aquestes magdalenes!!! ;P gràcies per participar guapa. petonets
ResponSuprimeix