16.11.12

Magdalenes de mel (23)

Han estat tres setmanes que hem gaudit de la seva companyia, tres setmanes que hem compartit el seu saber fer, les seves ganes de treballar, el seu bon humor, la seva joventut... ara se'n va, esperem que tingui molta SORT al proper lloc on vagi a parar i que hi pugui passar una mica més que tres curtes setmanes.

I abans de marxar la hem fet plorar una miqueta, hem volgut que marxes emocionada i amb alguna cosa dolceta... i no en són molt, de dolcetes unes magdalenes de mel? 


Per fer-les he necessitat:
  • 6 ous
  • 325g de farina
  • 125g de sucre
  • 4 cullerades de mel
  • 125g d'oli
  • 100ml de llet
  • Un sobret de llevat químic
Barregem bé amb el batedor de varetes, fins aconseguir que quedin a punt de cinta, els ous amb el sucre. Després hi afegim, sense deixar de remenar i en el següent ordre: l'oli, la llet, la mel i al final la farina barrejada amb el llevat, ben a poc a poc i amb cura de que no ens baixi la massa.
Deixem el preparat un parell d'hores a la nevera.
Posem el forn a preescalfar a 200º.
Omplim els motlles de paper o de silicona i  enfornem les magdalenes uns 15 minuts.
                                               
  Especials per a tu, Eva!
Aquesta recepta també servirà per a la convocatòria de MEMÒRIES D'UNA CUINERA d'aquest mes de novembre, una  convocatòria per la qual hagués pogut presentar les magdalenes a l'antiga, que són les millors de totes les que faig... , però amb aquestes també es pot fer un bon esmorzar.

19 comentaris:

  1. Aquestes magdalenes de mel son molt gustoses. Tenen molt bona pinta. Estan molt ben preparades, ben infladetes

    Una abraçada, Agusti Cangrejo Grande

    ResponElimina
  2. Doncs si, un comiat ben dolcet...!!
    Ens apuntem les madalenes q encara no sabem quines fer per Memòries!
    ptns!!

    ResponElimina
  3. Quina sort de tenir-te per companya a mi no m'han tractat mai tan bé, ho he de dir. I ja té dit les madalenes totes per a menjar-se-les.

    ResponElimina
  4. quina pinta aquestes magdalenes, i tenen gustet a mel?? que bones per esmorzar...petons

    ResponElimina
  5. Visca les magdalenes casolanes! I amb mel han de quedar molt llamineres. Segur que l'Eva s'emportarà un regal ben dolç de casa teva.

    ResponElimina
  6. Que bones, ara alguna per esmorzar m'entraría molt bé.
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. Aquesta situació la vivim molt sovint.....oi?? Quan has d'acomiadar a algú amb qui estàs treballant molt a gust....costa molt.
    Un comiat molt dolç, com tu, Dolça.
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  8. oh! De mel? Aquestes sí que m'agraden!! Petons

    ResponElimina
  9. Dolça, a quina hora dius que podem venir a berenar?
    M'encanten les magdalenes i el toc que li don la mel a les pastes és genial, quan són al forn fan una oloreta.....
    Petons. MAR, de EQNME

    ResponElimina
  10. Un bon regal aquesta bosa de madalenas....sens dubte deuen ser bonìssimas.
    Petons

    ResponElimina
  11. Dolça, hem coincidit amb la mel. Ni que ens haguéssim parlat. Han quedat bones oi? Acomiadar companys no sempre és agradable. Segur que va estar contenta.
    Doble abraçada avui i ja saps perquè.
    Nani

    ResponElimina
  12. Ohhhhh!!! Moltíssimes gràcies!!! Dono fe que aquestes magdalenes estaven boníssimes, no en queda ni una!!! Mil gràcies Glòria per tot el que he après al vostre costat, marxo amb un somriure d'haver pogut compartir aquests dies amb totes vosaltres!! PD: quina "ilu" això de sortir al teu bloc!!! ;)

    ResponElimina
  13. Quin detall més bonic Dolça ! tenen una pinta tremenda ... nosaltres ahir també en vam fer però amb trossets de poma, ens agraden perquè queden molt flonges.
    Merci per deixar-me venir al sopar, m'ho vaig passar genial i em va agradar conèixer-vos !!
    1 petó

    ResponElimina
  14. Qui te amics, te un tresor ( si a més saben cuinar com tu,, quina enveja !!!! )

    ResponElimina
  15. Magdalenes de mel...per fer servir aquella mel de farigola que tinc a l'armari...mmm m'ho pensaré!!!Ptnts

    ResponElimina
  16. Que buenas! me apunto la receta que seguro estan deliciosas.. Bsss Wapísima.

    ResponElimina
  17. Doncs t'agafem els dos ellaços!
    Amb aquestes magdalenes el comiat va ser una mica més dolç.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  18. quina cara de felicitat amb aquestes magdalenes!!! ;P gràcies per participar guapa. petonets

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.