15.5.12

Una barqueta convertida en entrepà

El magret d'ànec a la planxa ens agrada molt amb formatge fos, i per presentar-lo normalment el posem damunt una barqueta de pa.
Agafem la peça d'ànec i la tallem a trossos d'uns dos dits de gruix. Salpebrem dos talls per persona i els marquem a la planxa.
Sofregim ceba tallada en juliana i quan està rosseta hi afegim una cullerada de melmelada de pera i remenem bé. Si volem ho podem fer amb ceba confitada.
Damunt el pa, jo sempre agafo la part de sota d'una xapata, un tros de pa de vidre o la part de sota d'un llengüet, posem una capa de ceba, els  dos talls de magret i un parell de trossos de formatge.
Ho posem al forn, al gratinador, i quan el formatge està una mica fos  el tenim a punt de menjar.

Avui com que la recepta del 15 va d'entrepans hi posem tapa i ens ho mengem a queixalades. És força bo aquest entrepà de magret amb ceba confitada gratinat!

14 comentaris:

  1. Només força bo? jo crec que ha de ser una delícia! M'encanta el magret i el toc de melmelada de pera, sensacional!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. Hola Dolça estimada i guapa tu

    Avui no saps pas on mirar, uns entrepans deliciosos per arreu

    i amb la gana que ni ha ja quan arriba aquesta hora


    el teu de super 10, com sempre
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  3. Quina pintassa!!!!! amb aquest farcit no pot fallar.. m´encanta!! vaig a mirar que es el pa de vidre!! petons,

    ResponElimina
  4. Per llepar-se'n els dits!!!! ja sigui en format entrepà o en format barqueta!!!
    petons

    ResponElimina
  5. qué super bocata con todo lo que me gusta!!!!

    ResponElimina
  6. Un entrepà d'allò més saborós, ben diferent!!!

    ResponElimina
  7. tu diràs, magret i ceba confitada, una de les millors barrejes culinàries!! m'encanta simplement! petons

    ResponElimina
  8. El pa de vidre quin és?
    Ceba, magret i formatge, èxit asegurat ;)

    ResponElimina
  9. AIxò és una delícia total! Espero poder tastar ben aviat aquest entrepà perquè triomfa a casa segur! Boníssim!

    Moltes gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponElimina
  10. Un entrepà genial!
    Jo tampoc conec el pa de vidre. On el compres?
    El que més m'ha agradat de la vostra recepta és el toc de melmelada de pera. Sorprenent...però segur que està boníssim!

    Una abraçada!

    Eva

    ResponElimina
  11. Amb aquests ingredients tan bons... el plat ha quedat perfecte!!

    ResponElimina
  12. Una barqueta sensacional, tindre que provar-la doncs al magret amb el formatge gratinat deu de ser Ummmmm
    Tampoc conec el pa de vidre, si la coca de vidre.
    Petons

    ResponElimina
  13. Això és una barqueta o entrepà de luxe!!! Que bo!
    Petons!

    ResponElimina
  14. Ha de ser deliciós!!! Una combinació molt bona...
    Petons

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.