12.11.10

Flamets de formatge

Fa uns quants mesos la Dolorss ens va presentar uns flamets de formatge Old Amsterdam acompanyats amb una salsa de peres i nous.
Els he fet tres o quatre vegades seguint la recepta al peu de la lletra, però aquesta vegada no tenia aquest tipus de formatge i els volia fer per un aperitiu així que ho vaig provar amb un formatge més "normalet", un formatge semi de cabra.
Us diré que el resultat segueix sent excel·lent, per tant m'aventuro a dir-vos que la recepta és bona per a qualsevol tipus de formatge, i com més gust tingui el formatge més gustosos seran els flamets.
Necessitem:
- 4ous
-150gr de formatge (al gust)
-un quart de litre de llet

Ratllem el formatge i l'afegim als ous i a la llet que tindrem ben batuts.

Untem unes flameres d'oli, jo ho he fet amb motlles de silicona, i hi aboquem la barreja.
Ho posarem al forn a 180º al bany maria.
Deixeu que es refredin una miqueta abans de treure dels motlles.
Acompanyats de la salsa de peres i nous són boníssims. No podia ser d'altra manera si venen de la Dolorss, no us sembla?

16 comentaris:

  1. Que buena pinta tiene esto, me copio tú receta.

    Saludos

    ResponElimina
  2. No m'hi podré resistir: el formatge és una dels nostres aliments estrella a casa, ja m'ho apunto ràpid!

    ResponElimina
  3. Unas tartitas de queso bien deliciosa y con un color doradito muy excelente ♥

    ResponElimina
  4. Aquest flamets són de primera!!! A veure si els faig amb formatge light per tal de llevar-los calories...

    ResponElimina
  5. Em sembla que están molt bons per a mi amb qualsevol formatge m'agraden.

    ResponElimina
  6. No recordava gens aquests flamets de la Dolors... però els trobo sensacionals, són un aperitiu molt original i boníssim pels amants del formatge com som nosaltres. I amb la salsa de peres i nous encara millor. M'ho apunto, que estic buscant idees pel dinar d'aniversaris que ja s'acosta.

    ResponElimina
  7. Un postre delicioso!Me encantan las tartas de queso,y asi en flan a un tiene que ser mas jugosito.
    Besets.

    ResponElimina
  8. Que ricos de queso!!! tienen un aspecto muy apetecible! un beso

    ResponElimina
  9. Que originals i bons per un aperitiu, me'ls apunto de cara Nadal! :)
    PEtonets,
    Sandra

    ResponElimina
  10. M'encanten els flamets de formatge. Em recorden un postre que em fa la meva reina desde que la vaig coneixer. Aquells viatges a Coruña amb aquest postre eren genials :)

    ResponElimina
  11. I tant, si ve de la Dolorss segur que són bons i si a més la fas tu, segur que surten deliciosos!

    ResponElimina
  12. JoséManuel, tienen buena pinta y están riquísimos, ya lo verás!

    Visc a la cuina, si t'agrada el formatge amb gust fes-ho amb el formatge Old amsterdam com recomana la Dolorss, riquíssims.

    AnaPOwell, deliciosas, de verdad!

    Francesc, si t'animes a fer-los amb formatge light si us plau comenta com t'han quedat. Tinc ganes de saber-ho ja que una també ha de cuidar-se, jejej

    maria Dolores, a mi m'agraden amb qualsevol tipus de formatge.

    gemma, si tens pensat fer un pica-pica és uhna proposta molt bona.

    Mesilda, és un aperitiu salat, no unes postres!

    Fresaypimienta, celebro que te gusten.

    sandra, al meu aperitiu de Nadal segur que també hi seran, però amb el formatge que recomana la Dolorss, l'old amsterdam.

    Oscar!! Són uns aperitius!!!!! La quesada galega és una altra cosa, jejej!

    Annafs, realment tot allò que ve de la Dolorss té garantia, no et sembla?

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  13. Que bons que han de ser! I encara més amb la salsa de peres i nous tal com dius. ;)
    Petons!

    ResponElimina
  14. Dolça,
    Es diu que mengem molt pels ulls... veient aquesta imatge, no en tinc cap dubte... me'ls menjaria ara mateix!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  15. Hola Dolça
    Caram que bo tot!! vaig a seguir xafardejant ;)

    Una abraçada

    ResponElimina
  16. Facils i molt bons Dolça, em quedo amb la recepta!

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.