Pastís de mató i avena (sense farina)

Després de provar alguns pastissos que es fan sense farina, la qual cosa al principi em feia una mica de por, i veure l'esponjosos i el bons que surten m'he animat a fer aquest, de formatge.

No és el primer que faig de formatge, temps enrera vaig fer aquest. Avui, però té la variant de la base que es fa amb avena.

Necessitem:

  • -200g de mató
  • -100g de flocs d'avena
  • -3 ous
  • -4 cullerades de mel
  • -50 g de mantega
  • -50g de sucre morè
  • - una culleradeta de canyella en pols

Fonem la mantega, la barregem amb el sucre morè i els flocs d'avena. Posem aquesta massa en un motlle prement-la bé.

A la TCH:

Posem la mel amb el mató a V3 durant tres minuts. Pel forat de la tapa afegir-hi els ous i continuar a V3 dos minuts més. A l'últim mig minut posar-hi la canyella.

Sense TCH:

Amb la batedora barrejar la mel, el mató, els ous i la canyella.

Posar la massa damunt la base d'avena i posar-la al forn que tindrem preescalfat a 180º. Ho farem coure ens 35 minuts.

Espero que us agradi!

Comentaris

  1. Se ve Exquisita. Qué buena idea lo de los copos de avena, tendré que probar.
    Feliz Navidad

    ResponSuprimeix
  2. que bo!haurem de provar aixó de l'avena!.
    petons!.

    ResponSuprimeix
  3. Que bona pinta que té guapa, t'ha quedat formidable.
    Patonssss

    ResponSuprimeix
  4. M'agrada el farcit d'aquest pastís. amb això de barrejar la mel, el mató i la canyella.

    ResponSuprimeix
  5. Que pinta!
    Parece sensilla.
    Me la guardo.
    Besitos.

    ResponSuprimeix
  6. Els flocs d'avena són crus? Són com els que es mengen per esmorzar amb la llet?
    M'agrada molt la idea, és com la típica base de galetes, però diferent. Ho provaré.
    I amb el mató, ha de quedar un pastís de formatge deliciós.

    ResponSuprimeix
  7. Bon dia, és que a mi les bases fetes de galeta no acaben d'agradar-me i vaig buscant alternatives.

    Gemma, els flocs d'avena són dels que es mengen per esmorzar, crus. Si el proves ja em diràs que t'ha semblat!
    PTNTS
    Dolça

    ResponSuprimeix
  8. Ostres, bona idea! Tinc un pot de flocs d'avena una mica encantat per la cuina, compro el mató i aquesta tarda m'hi poso. Fa molt bona pinta! Ja us diré el resultat què tal.
    Salut!

    ResponSuprimeix
  9. Uuuufff, qué pintaaaa! Habrá que probar un poco no? jeje
    Bs!

    ResponSuprimeix
  10. Quin pastís que has preparat, m'encanta i un encert amb els flocs d'avena. Petons

    ResponSuprimeix
  11. Esto tiene que estar buenísimo. Aunque soy harino-adicta, me lo comería sin pensármelo.
    Biquiños

    ResponSuprimeix
  12. Que bo¡¡¡se ve tan jugosa...como a mi me gustan¡...tomo nota.
    Besets.

    ResponSuprimeix
  13. Amb avena??Que original nena!!Sense farina encara no n'he fet mai, me l'apunto que té una pinta increible!!

    Petonets preciosa,

    Vanesuky.

    ResponSuprimeix
  14. Que idea mas estupenda. En casa uso muchísimo la avena, en panes, muffins y un pastel así no he preparado nunca.
    Me llevo la receta, me parece estupenda.
    Besos

    ResponSuprimeix
  15. Hola Dolça, siempre haces unas recetas que tienen que estar la mar de buenas y con ingredientes faciles de encontrar, un saludo
    JUAN
    Bones festes.

    ResponSuprimeix
  16. Hola Dolça, torno a ser jo, et volia desitjar bonas festas y bon any 2010.
    JOAN

    ResponSuprimeix
  17. Quina idea més alucinant, la trobem exquisida. Quines mans que tens, princesa!!

    ResponSuprimeix
  18. Quina pinta més rebona que té aquest pastís!
    Si t'interessen els pastissos i les receptes sense farina pots consultar les propostes de Michel Montignac (no sé si el coneixes). Té un pastís de xocolata que és una passada, a veure si el poso un dia d'aquests... I també dóna trucs de com fer espessir les salses emprant ametlla rallada enlloc de farina o alternatives per als arrebossats. Té diversos llibres publicats però també corren algunes receptes per Internet.

    Petons!

    ResponSuprimeix
  19. Ha de ser boníssim. Per cert, a mi em passa una mica com a tu, també em fa una mica de cosa el fer un pastís sense farina. Potser algun dia gosaré fer-ne un. Besades i BON NADAL

    ResponSuprimeix
  20. Hola Dolça. Me quiero hacer a la idea de como tiene que estar de rico. Debe ser una delicia probarlo. ¡Qué suerte tienen los que pueden hacerlo!

    Deseo que pases una Feliz Navidad en compañía de tu familia y que el próximo año 2010 os colme de paz, salud, alegría y felicidad.
    Saludos

    ResponSuprimeix
  21. Felices Fiestas!!!!
    Espero que paséis unas fiestas llenas salud, paz y de amor, y un año próspero 2010 en compañia de los que te quieren.
    Con CARIÑO
    MªJosé
    Besos

    ResponSuprimeix
  22. Pasaba a desearos unas muy Felices Fiestas!
    Un beso enorme!

    ResponSuprimeix
  23. És fantàstic i tret de la màniga com ho vas fer !!!! això nosaltres li´n diem resolució i la teva te molt bona puntuació.
    Us desitjo molt Bones festes i fens ben aviat.
    Mai

    ResponSuprimeix
  24. Que rico!! Me gusta la idea de los copos de avena en lugar de harina.

    FELIZ NAVIDAD!! Y que el Año 2010, te llegue cargado de todo lo bueno que puedas desear.
    Un beso.

    ResponSuprimeix
  25. Té una pinta impresionant.
    Bones festes i Feliç Any Nou!!
    Muas!

    ResponSuprimeix
  26. Un pastís boníssim. M' anoto la recepta.
    Que tinguis molt bones festes!!!
    ptns.

    ResponSuprimeix
  27. Te una pinta genial, l'hauré de provar!!!!!

    Bon any!!!!!!!!

    ResponSuprimeix
  28. Hola! Aquest comentari sembla spam però no ho és, només una mica de publicitat: A Salsa Books (editorial de llibres de cuina) hem creat una pàgina facebook i us convidem a apuntar-vos-hi. Podeu participar en els concursos que hi fem i guanyar llibres. Si us plau, feu-ne difusió! Gràcies i perdoneu la intrusió. Ara mateix sortegem un llibre de Carme Ruscalleda si pengeu fotos dels vostres plats de Nadal.
    http://www.facebook.com/#/pages/Barcelona-Spain/Me-gusta-cocinar-con-Salsa/187723095792?ref=ts

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides