Ganxetes Tour La Conca Edition- el making off -

Fèia dies que em rondava pel cap organitzar una trobada a l'Espluga del Francolí. 
Anys enrere, arran d'una entrada que vaig fer del menjablanc, una tal Milipicu em va deixar un comentari... d'allí va sortir una "amistat" on line. Ella es diu Rosalia Ferrer, és cosina de la Pastisseria Carquinyolis Ferrer de l'Espluga i a més de Reus... i de molt a propet de casa meva!  I per posar en marxa la gastrotrobada vaig començar per aquí... potser és tenir molta barra però vaig pensar que si no ho intentava segur que no ho aconseguiria... missatge pel messenger, Rosalia em passes un mail que et vull fer una proposta?  Ni cinc minuts va tardar en contestar-me. Una vegada va saber el pla em va posar en contacte amb el David Ferrer, l'ànima i les mans de la pastisseria i amb el seu vist-i-plau vaig posar-me mans a l'obra.
Ara tocava buscar com completar la jornada.

I si a casa ens agrada el cava rosat del Celler Carles Andreu... perquè no intentar-ho?   Torno a fer el contacte pel messenger i el Bernat Andreu i jo acabem parlant per teléfon. Cap problema, tot van ser facilitats.
                                                             
Entre els gastrobloguers que han anat venint a les darreres convocatòries vaig sondejar per saber una possible data i al final vaig decidir que el dissabte 28 de novembre era una data perfecta per fer-ho.
Tant Pastisseria Carquinyolis Ferrer com el Celler Carles Andreu van estar d'acord amb la data.. només quedava buscar restaurant on acabar la trobada... em rondaven dos noms pel cap, un més econòmic i l'altra més gastronòmic, fets els dos contactes em vaig decidir pel segon, pica una mica més però sóm gastrobloguers, que carai! I així vam concretar un dinar per a gairebé 30 persones al Molí del Mallol de Montblanc

Tot lligat. Vaig fer una convocatòria al blog un mes abans de la data, pensant que tindria una feinada en omplir la llista fins a 30, però quina va ser la meva sorpresa que, 4 dies després ja passàvem d'aquesta xifra i vaig haver de tancar la convocatòria...   Les baixes previstes de darrera hora fan fer que el grup quedés en 28, un nombre prou important per a una Ganxetes Tour, no us sembla?

I després l'Ajuntament de l'Espluga del Francolí ens va donar informació turística impresa sobre la zona,  i uns petits obsequis d' Oleum Flumen, Ca Rosset, de Forn de pa Sistaré i de la Glòria del blog La Glòria de les Galetes  van acabar d'arrodonir la proposta.

Si voleu saber com va anar tot us remeto als blogs assistents, no cal que jo us ho torni a explicar...  Llegiu l' Olga,  la Marta, la Mònica, L'Anna, L'Anna i el Jordi, l'Òscar, la Gemma... i si us animeu i en feu alguna més m'ho dieu  :-)

Us he fet una mica el making off de la trobada, perquè veieu el grau de bona gent que es troba per tot arreu i quan senzill pot arribar a ser organitzar una moguda d'aquest tipus quan totes les coses venen de cara. I sobretot quan agraïts som  els bloguers que matinem en dia de festa, fem  quilòmetres, aguantem el "programa", ens mengem tot el que se'ns posa al davant i no perdem mai la rialla de la cara... Ho repetiré tantes vegades com calgui... el millor dels blogs sóm els bloguers!
 Gràcies a tots vosaltres la trobada va ser possible!

Comentaris

 1. Feliç de haver format part d'ella!
  Petonets,
  Olga

  ResponElimina
 2. Molt bona organització i millor companyia, esperarem la propera, petons Dolça !!

  ResponElimina
 3. Noia...ets una crack organitzant aq magnífiques trobades...i la de l'Espluga,pira i Montblanc va ser espectacular!!!

  ResponElimina
 4. No pude ir pero esta claro que me perdí una buena ocasión de conocerte y disfrutar de un encuentro tan bien organizado y tan variado ,espero que el próximo pueda ir.
  Aprovecho para desearte unas Bones Festes i molta salut i alegria
  Petons

  ResponElimina
 5. Ets una craAck! Jo meu vaig passar genial! Puc agafar-te la foto d grup x publicar-la jo tb? Besets!

  ResponElimina
 6. Va estar molt bé, gràcies per convidar-nos-hi!
  Marta

  ResponElimina
 7. Glòria, el món és dels que posen les coses en marxa! I la gent de Reus donem corda al món! :))) De vegades potser anem acelerats, però el món gira cada dia! Bravo per la teva feina i bravo per engrescar a tota la colla de bloguers a conéixer i a estimar els productes bons que es fan a casa nostra!
  Molt agraïda per les teves paraules i per la teva feina. Seguiu així!
  Aprofito per desitjar-vos a tots i a totes unes bones festes de Nadal i si és amb productes de casa millor i si són de casa el meu cosí, molt millor encara. M'estimo la feina que fa i la passió que li transmet.
  En record al meu gran padrí!
  Abraçades i petons dolcets a t@ts!

  ResponElimina
 8. Es veu que vau disfrutar i que tu ets una "manager" estupenda! :) Felicitats!!! A veure si alguna vegada puc agafar l'avió i fer-vos companyia: m'encantaria!
  Petons reina.

  ResponElimina
 9. Gràcies per descobrir-nos nous artesans i productors de casa nostra! Una abraçada molt forta i bones festes! Fins l'any vinent!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides