Rotllet de pera caramel·litzada i paté.
Calia fer un sopar una mica diferent, que fes una mica de festa malgrat ser un dia de cada dia i que no tinguéssim gairebé temps de res. Calia fer-ho ja que 19 anys la petita de casa no els fa cada dia i queda trist que, per ser un dia de cada dia, es faci com si res... no us sembla? I pensant en ella vaig fer aquests rotllets... li van agradar força.
Necessitem:
- - Pasta fil·lo
- - peres
- - una cullerada de melmelada d'albergínia
- - paté
- - formatge blau d'ovella
- -nous
Poseu el paté al congelador per poder-lo laminar ben fi. i ho feu, en abundància.
Agafeu dues peres de carn dura, tipus Puigcerdà o Conference i les talleu a làmines
Feu el mateix amb el formatge
Trenqueu les nous de manera que els trossos quedin una mica petits
Agafem dues o tres fulles de pasta fil·lo per cada rotllet que vulgueu fer.
Poseu una fulla de pasta fil·lo plana damunt el taulell, la pinteu amb oli, en poseu una altra , la pinteu amb oli... i això ho feu amb les tres.
Al mig hi poseu, fent filera, les peres, el paté, el formatge blau i les nous i pel damunt un filet de melmelada d'albergínia.
Ho enrotllem mirant que quedi ben tancat i ho enfornem a 180º fins que tingui un bonic color daurat.
Sopar de celebració per a un dia de cada dia... la festa grossa ja la farem dissabte ;-)
Tienen que estar muy buenos!!!Y para una cena especial son geniales.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Aquest Rotllet està molt bé, perô 19 anys no es fan cada dia. La podies portar al Restaurant, els dies de cada dia també s'hi pot anar.
ResponEliminaTe molt bona pinta aquest rotllet.
Una abraçada, Agusti Cangrejo Grande.
una combinació sensacional!
ResponEliminaJa saps que m'encanta la pasta fil·lo :)
Jo també penso que els aniversaris també s'han de celebrar, encara que siguin entre setmana ;)
doncs a mi em sembla bastant festa grossa!!! Aquests rotllets han d'estar boníssims.....!!!!! i a mès hi has posat la meva debilitat...la melmelada d'asberginia!!!! i ara ja sé que tard o dora o tinc que probar!
ResponEliminaSegur que era ben bo! Passa sense gana, aquest rotllet...!
ResponEliminaTot ho hem de celebrar sigui dilluns o diumenge. Felicitats a la de 19 i a tu pels teus rotllets.
ResponEliminaMuas
Doncs si un dia de cada dia sopeu així, no em puc imaginar el dia de la festa grossa. Quina meravella de rotllets! I moltes felicitats a la "petita" de la casa! Petons.
ResponEliminaHas trobat una combinació d'ingredients que sembla boníssima, i la presentaciò també. Felicitats!
ResponEliminaMarta
Me l'apunto per un sopar informal!!! Què bo ha de ser!!!
ResponEliminaPetons, Dolça!
Olga
eiii m-agrada moolt aquest aperitiu!!! moooolt!!! apuntadisim que queda, amb la mermelada d`alberginia...mmmm...podria ser de pebrol?petons
ResponEliminaUns rotlles dignes d'un bon sopar d'aniversari!! segur que li van encantar!
ResponElimina
ResponEliminaGlória; per a molt anys, per la part que et toca,i també, per a molt anys per aquesta combinació de sabors i aromes tant -quasi- perfecta¡¡
Salutacions Glória¡¡ :O) :O)
Hola Gloria. Salvo por el paté, y hasta haría un gran sacrificio jj te diré que me comería al menos dos de estos rollos porque con lo que llevan y con esa pasta el bocado debe ser una exquisitez.
ResponEliminaQue tengas un estupendo fin de semana y que disfrutes de los días de Semana Santa.
Saludos
La combinació ha de ser molt bona! queda apuntada! bona setmana
ResponEliminaGlòria, a vore si m'animo ara que tinc temps, tot això fa una pinta que no sé que triar!!
ResponEliminaQuines combinacions! no ho he provat mai i ha de quedar molt bé.
ResponEliminaUna abraçada
Uns rotllets exquisits!! La combinació d'ingredients és espectacular! Petonets!
ResponElimina