Sobrassada vegana

No sé si li hem de dir sobrassada vegana o paté de tomàquets secs, el que si sé és que des que la faig triomfa .
 Súper senzilla de fer i soluciona un aperitiu o uns entrans a compartir. 
Necessitem:
  • 100g de tomàquets secs
  • 1 all
  • 60g de pinyons crus
  • 4 cullerades d’oove
  • 1 culleradeta de pebre vermell de la Vera dolç
  • 1 punta de culleradeta de pebre vermell de la Vera picant (o més si la volem picantona)
  • 1/2 culleradeta de sal



Hidratem el tomàquets secs una mitja hora en aigua calenta.
Els colem però reservem l’aigua.
Posem tots els ingredients al bol de la batedora o a la TMX  i ho triturem fins aconseguir la textura que té la sobrassada, si ens quedés massa espès podem anar afegint una mica de l’aigua de rehidratar els tomàquets.
Es conserva fins a 5 dies a la nevera.



Comentaris

  1. Esta sobrasada la tengo pendiente de hacer, aunque todavía no le ha llegado la hora. Desde que la vi me gustó y ahora que tú le has dado esta presentación tan buena me gusta más. Espero no tardar en prepararla porque se que me estoy perdiendo algo muy bueno.
    Bss

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  2. Holaaa!!! quina pasada !!! sembla sobresada...me encantan aquestas receptes sencilles pero que donan tanta sortida a moltes coses,,,jo me la posaría a per tot !!!
    Petonets,

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  3. Hola maca, la he tastat i sé que està molt bona, t'ha quedat perfecta!!!!. petons!!!!

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  4. Hola Gloria. A pesar de que soy un aficionado yo la llamaría paté de tomate 😂😂, pero tú eres quien la ha hecho y puedes ponerle el nombre que quieras, que para eso eres la autora 😂😂.
    De lo que no hay duda es de que tiene que estar muy rica. En tostada, genial.
    Espero que te encuentres bien.
    Cuídate y pasa unos buenos días.
    Un abrazo.

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  5. Llámala como quieras, el caso es que estará de miedo, está claro que triunfará encima de la mesa allá donde la lleves

    Petons!!

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