Musclos al vapor de vermut

M'agraden molt els musclos, només al vapor i  ja sóc feliç. I si els obres amb alguna cosa més que aigua ja no cal dir res més!
A vegades els hem obert amb una mica de vi blanc o amb cervesa i queden molt gustosos ... perquè no amb vermut? Entre els diferents vermuts que ronden per casa hi ha una ampolla de vermut Rofes, suau i molt aromàtic,  he pensat  que podria ser una altra manera d'obrir els musclos...i encert total!

De tan fàcil que és la recepta gairebé em fa vergonya de posar-la ... però aquí la teniu.


Necessitem:

  • Un quilo de musclos
  • Un got d'aigua
  • Mig got de vermut
  • Sal
Agafem els musclos i els traiem les barbes. 
Posem en una olla a foc viu el got d'aigua amb una mica de sal (poqueta ja que els musclos tenen gust de mar i no cal salar-los massa). Quan arrenca al bull hi aboquem el got de vermut, els musclos, ho tapem, ho deixem amb el foc encès un parell de minuts i després ho deixem una estona, tapat, fins que s'hagin obert bé tots els musclos.
Els aboquem en un bol fondo i ja  els podem portar a taula . 
Si els presentem com a aperitiu acompanyats amb un got de vermut ben fresc per anar picant, si no tenim un excel·lent segon plat, molt baix en calories, sa i boníssim!

Comentaris

  1. Mare meva, quina passada! Aquests els preparo jo ben aviat!
    Cada vegada estic més convençuda de que les receptes senzilles són les que triomfen!
    Gràcies per compartir-la!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. A mí me encantan los mejillones al vapor, es una receta sencilla, pero queda estupenda. A veces cuando los hago miro por casa a ver qué vino tenemos y voy probando. Por eso, en alguna ocasión también me ha dado por ponerle vermut, le da un toque tremendamente rico

    Petons!!

    ResponElimina
  3. La recepta pot ser sencilla però l'ideal és genial! Amb vermut mai m'ho havia plantejat però pels propers musclos de la cistella del mar me l'apunto!
    Petons i bona setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  4. A mi M'encanten i amb vermut més! M'ha fet pensar q tinc la recepta dels calamarcets al vermut! A veure si la penjo!!
    Els propers els faig així !!😘😘

    ResponElimina
  5. Los probé una vez y están mas buenos así sin duda alguna
    Bona setmana

    ResponElimina
  6. Pues ho trobo la mas de bo!! ja tinc ganes de provar... estic amb les teves albergínies :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides